Доповідачі вимагали припинення американського панування та встановлення Халіфату

Пакистан
Друкарня

Хізб-ут-Тахрір проводить демонстрації та привселюдні виступи по усій країнi

Сьогодні Хізб ут-Тахрір/Вілаят Пакистан провів демонстрації та привселюдні виступи по усій країні з вимогою припинити американську гегемонію та відновити Халіфат. Протести, у яких взяли участь сотні людей, відбулися у Карачі, Лахорі, Равалпілді, Ісламабаді та Пешаварі. Протести включали до себе вимогу зачинити американське посольство, військові бази, припинити тилове забезпечення НАТО та підтримати відновлення Халіфату. Доповідачі у своїх виступах заявили, що демократія сьогодні, так само як і диктатура у минулому, працює задля збереження американських інтересів. Подібно до Мушаррафа, Зардарі, Гілані, Кіяні та Паша також продали суверенітет Пакистану та священну кров його громадян тільки для того, щоб досягнути вдоволення свого пана Америки та заради отримання мізерних доларів.

 

У співучасті з американцями вони розпалюють ненависть між мусульманами та їх військом та зробили з Пакистану поле битви. Було заявлено, що до сьогоднішнього дня американські військові, офіцери розвідки та вбивці з Blackwater отримують пакистанські візи та дозвіл для пересування по усій країні. Американське консульство та посольство у Карачі та Ісламабаді розширюються, а у Кветті відкривається нове консульство для керівництва шпигунством та тероризмом. Не залишається ані краплі сумнівів, що зрадники у політичному та військовому керівництві є агентами Америки та фактичними ворогами Пакистану, його народу та озброєних сил.

Доповідачі звернулися до Умми з вимогою відкинути диктатуру та демократію та вступити до рядів Хізб-ут-Тахрір для встановлення Халіфату за методом Пророкування. Вони вимагали від щирих офіцерів у рядах озброєних сил Пакистану, щоб вони не були байдужими до того, як знищується Пакистан подібно до німих спостерігачів, таким чином, що вони знищать своє Наступне життя, навпаки повинні надати Нусрат (допомогу) Хізб-ут-Тахрір у встановленні Халіфату та заслугувати молитву усієї Умми за них та допомогу від Аллаха ﷻ. З дозволу Аллаха Халіфат припинить гегемонію Америки над Пакистаном та усім регіоном та зробить з ісламського світу супердержаву, об’єднану під одним стягом.

Шахзад Шайх
Заступник офіційного
представника Хізб-ут-Тахрір
у Пакистані.
18 Зуль-Хiджа 1432 г.х
14.11.2011

Головне меню