Полюючи за золотом, знайшли мишу, але і та мертва!

Пакистан
Друкарня

Декларація АРС підтверджує неефективність політичного та військового керівництва.

Декларації Конференції усіх партій (АРС) не містять будь-якої згадки про припинення атак безпілотників, відмову від так званої американської війни з тероризмом, припинення підтримки американських військ та закриття американських баз, консульств та посольства. Трагікомедією є те, що пакистанському керівництву знадобилося 10 років для розуміння скерованості американського хрестового походу «проти нашого народу», і невже після смерті 35000 мусульман  доречно  вести діалог з американцями? Мусульмани не очікували чого-небудь більшого від політичного та військового керівництва. Замість нищівної відповіді на погрози Америки у вигляді її вигнання з регіону, АРС займалися марнотратством часу та грошей громадян Пакистану. На людей не справляє враження показуха, у той час як обставини вимагають реальних дій. Тому, не беручи до уваги медійну підтримку, люди не очікували якої-небудь стратегічної зміни.

 

Страх пакистанського керівництва перед Америкою настільки великий, що вони не насмілилися навіть пригадати ім’я Америки. Хоча як можна було очікувати такого від керівництва, яке відступає назад у справі захисту Умми від Америки? Ці правителі не гідні того, щоб правити Уммою, так само як і Умма не повинна більше обдурюватися ними. Умма знає, що єдиним шляхом визволення від американського рабства є усунути зрадників у політичному та військовому керівництві та встановити замість них Халіфат. І саме за це бореться найбільша ісламська партія у світі Хізб-ут-Тахрір. Умма випробувала усі рішення, окрім Халіфату та усвідомила,  що вона ніколи не отримає перемогу над колоніалізмом, доки не об’єднається в одну державу, що можливо тільки у Халіфаті.

О щирі офіцери в озброєних силах Пакистану!

Встаньте заради виконання Ісламу та об’єднання цієї Умми, надавши допомогу (нусрат) партії Хізб-ут-Тахрір, яка за допомогою Халіфату не тільки вижене Америку з регіону, але  збере цю Умму з усіма її ресурсами, щоб вона знову стала світовою супердержавою. Воістину, час Халіфату прийшов.  

Навід Бутт
Офіційний представник
Хізб ут-Тахрір у Пакистані
П'ятниця 23 Зуль-Када 1432 г.х.

 

 

Головне меню