Військові секретні служби викрали та піддали тортурам члена Хізб-ут-Тахрір в Ісламабаді

Пакистан
Друкарня

Доктор Абдуль Къаюм страждає від тортур урядових головорізів протягом останніх 6 місяців.

Лише одна – єдина політична партія в Уммі, яка працює над встановленням Халіфату та викоріненням колоніальної системи, Хізб-ут-Тахрір, приносить жертви у цій боротьбі у сьогоднішньому Пакистані, так само як це хоробро робилось у минулому.   Нещодавно ISI викрала члена Хізб-ут-Тахрір Азама Кхана біля мечеті та піддала його багатьом тортурам.  Його так  званою «провиною» було те, що він бореться проти капіталістичної колоніальної системи та несе Іслам як альтернативу.  Хізб-ут-Тахрір рішуче засуджує такий боягузливий крок з боку спецслужб.  Азам Кхан отримав ступінь магістра  інформатики  в університеті  Quaid-e-Azam та працював у відділі програмного забезпечення в одному з відомих поштових відділень.  Урядові  головорези катували  члена  Хізба так багато разів, що його плечові м’язи та зв’язки отримали таку шкоду, що одужання триватиме як мінімум 6 тижнів. 

Після тортурів вони вимагали його піти з Хізб-ут-Тахрір.  Офіцери спецслужб забули, що плем’я Къурайш у Мецці катувало сахабів, намагаючись стати  перепоною у  їх роботі по розповсюдженню та встановленню Ісламу,але їх зусилля  зазнали ніщивної поразки. Сьогодні представники спецслужб у мусульманських та не мусульманських країнах, включаючи Пакистан, не змогли ,навіть, поламати рішучість членів партії, не кажучи вже про те, щоб чинити перешкоди на шляху Хізба. Ми заявляємо цим робітникам спецслужб, Каяні та Гілані, що Халіфат встановиться,навіть,  як  би це було ненависно  їм та їх хазяїнам. І вони повинні знати, що Умма пробуджується та Умма почала повертати собі  владу. Таким  чином, у найближчому майбутньому їх доля буде подібна до долі Мубарака та Каддафі  і це лише питання часу. Так само як головорези, які виконують рішення своїх  хазяїв, повинні знати, що їх доля не буде відрізнятися від долі головорізів Каддафі, а їх доля у наступному житті буде іще більш гіршою.

 

قُلْ هَلْ نُنَبِّئُكُم بِالْأَخْسَرِينَ أَعْمَالًا الَّذِينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا أُولَٰئِكَ الَّذِينَ كَفَرُوا بِآيَاتِ رَبِّهِمْ وَلِقَائِهِ فَحَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فَلَا نُقِيمُ لَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَزْنًا

 «Скажи: « А чи не повідомити вам про тих, чиї вчинки принесуть найбільшу шкоду? 104. Про тих, чиї  зусилля  заблукали у мирському житті, хоча вони гадали, що вчиняють  добре? Це ті, які не увірували у знаміння свого Господа та у зустріч з Ним. Марними будуть їх добрі  вчинки, і  у День воскресіння Ми не надамо для них жодної  ваги» (18:103-105)

На додаток до цього, члена Хізб-ут-Тахрір доктора  Абдуль Къаюма з Рахім Яр Кхану ув’язнюють у невідомому місці протягом останніх 6 місяців. Так звана незалежна судова влада знає про цей факт, але не у змозі винести рішення про арешт офіцерів спецслужб, які причетні  до цього, незважаючи на те, що членів Хізб-ут-Тахрір звільняли після подібних викрадень, коли участь спецслужб у них була доведена у суді. Завтра 19 січня відбудеться  зустріч судової комісії у Лахорі та стане зрозумілим, чи стане у черговий раз судова система на бік викрадачів або здійснить практичні кроки по звільненню доктора Абдуль Къаюма.
 
Хізб-ут-Тахрір дав обіцянку Аллаху, Мухаммаду та Уммі, що він не буде недбалим у боротьбі за встановлення Ісламу шляхом Халіфату, незалежно від жертв, які доведеться принести у цій боротьбі. Хвала Аллаху, останні 60 років боротьби Хізба є блискучим прикладом цієї рішучості.

Навід Бутт
Офіційний представник
Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
14 рабі' уль-авваля 1433 г.х.
06/02/2012

Головне меню