Лише Халіфат принесе справжні зміни

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Кожного разу, коли розчарування людей досягає критичних масштабів у будь-якій точці Ісламського світу від Тунісу до Бангладеш, західні колоніалісти прагнуть зберегти існуючу гнилу систему за допомогою незначного макіяжу, змінюючи деякі закони. Сьогодні очевидно, що для вдоволення своїх західних панів, зрадники із політичного та військового керівництва створюють «Королівську партію» або «Лігу Q» з метою загасити невдоволення Умми теперішньою системою. Але справжньою причиною страждань Пакистану на протязі 6 десятиліть є капіталістична система, яка втілювалась як диктаторами, так і демократами. До того часу, доки ця система не викорінена і не замінена Халіфатом, справжня зміна не відбудеться. Тому Хізб-ут-Тахрір хоче дати вам загальне уявлення про Халіфат, який не тільки вбереже вас від пригнічень у цьому світі, але й врятує вас від гніву Аллаха ﷻ у житті Наступному.

 

Правління у теперішній капіталістичній системі засноване на принципі, що людина самодостатня та має право видавати закони за своєю точкою зору. Це відбувається як у демократії, так і при диктатурі, тому немає сенсу зводити усю розмову до вибору між двома цими системами. При демократії, так само як і при диктатурі, закони Пакистану скеровані на захист інтересів колоніалістів та їх агентів у військовому та політичному керівництві. На протилежність цьому, у Халіфаті, конституція та закони виходять виключно з Корану та Сунни. Тому Халіф та члени Маджліс уль-Умма, чоловіки та жінки, не видають законів, як це відбувається сьогодні у демократичних парламентах. Навпаки, вони радять та вимагають звіту від правителів ,щоб вони засновували своє правління на Ісламі, системі у якій панування належить Аллаху ﷻ. Аллах ﷻ рішуче наказав мусульманам наступне:

إِنْ الْحُكْمُ إِلاَّ لِلَّهِ

 «Рішення приймає лише Аллах. На Нього одного я сподіваюсь, і нехай тільки на Нього сподіваються ті, хто має надію»(12:67). 

Подібним чином економічна система у капіталізмі грає на руку колоніалістам та зрадникам у військовому та політичному керівництві, пригнічуючи десятки мільйонів. Під маскою «свободи власності» ця система дозволяє колоніалістам та їх агентам привласнювати суспільні ресурси, а звідси виходить пригнічення мас шляхом продажу їм цих ресурсів за недосяжними цінами. Енергетична криза у Пакистані - це всього лише один з прикладів цього. Електростанції, так само як і газовий та нафтовий сектор були приватизовані, і контроль над ними був переданий колоніалістам, їх компаніям та агентам. У Халіфаті, суспільна власність не може бути приватизована, навпаки її фактичним власником є народ, а держава тільки адмініструє її на благо для людей. Пророк ﷺ сказав:

الْمُسْلِمُونَ شُرَكَاءُ فِي ثَلَاثٍ الْمَاءِ وَالْكَلَإِ وَالنَّارِ

«Мусульмани компаньйони у трьох речах: вода, пасовиська та вогонь»(Ахмад)

Згідно з цим хадісом, усі енергетичні ресурси, включаючи газ, нафту, вугільні шахти та електростанції, ніколи не можуть бути приватизованими. Тому Халіфат не буде накладати податки на суспільну власність, так само як і не буде збагачуватися на ній. Це суттєво знизить вартість енергії та палива, що забезпечить спокій масам, і вдихне нове життя у кволу індустрію та сільськогосподарський сектор. Більше того, Іслам регламентував використання прибутків, що отримують від експорту цієї суспільної власності. Вони надходять до скарбниці Халіфату і витрачаються на потреби його громадян незалежно від їх раси, статі, мови та вірувань.

Система отримання прибутку у Халіфаті також відмінна від капіталістичної. Пророк ﷺ сказав: 

لَا يَدْخُلُ الْجَنَّةَ صَاحِبُ مَكْسٍ

«Збирач податків ніколи не увійде до Раю» (Ахмад)

Згідно до цього хадісу, жодному не дозволяється накладати податки на людей за своїм бажанням, а прибуткова частина скарбниці Халіфату складається тільки з того, що узаконено Аллахомﷻ. Це позбавляє правителя пригнічуючого «права» встановлювати податки, коли і як йому заманеться. Але теперішня система у Пакистані надала демократам та диктаторам повне право регламентувати податки, які заборонені Ісламом. Фактично, на протязі останніх 60 років агенти колоніалістів успішно збільшували податки до сьогоднішнього дня. ПДВ та інші непрямі податки складають більше половини прибутків бюджету країни, породжуючи бідність десятків мільйонів. В Ісламі приватна власність людей недоторкана, і Халіфат не може грабувати своїх громадян під прикриттям збирання податків. Тільки Аллахﷻ вирішує, які податки законні і хто повинен їх сплачувати. Іслам має свою власну унікальну систему збирання податків, таких як ушр, харадж та закят на власність. Усе це розвине фонди, з яких можна буде піклуватися про людей, не пригнічуючи їх.

Тільки Халіфат принесе справжні зміни у зовнішню політику у всьому ісламському світі. Закони Ісламу мають на увазі те, щоб Халіфат закрив усі посольства та консульства ворожих країн, таких як Америка, Британія, Ізраїль, Індія та Росія, поклавши кінець змовам, які чинять ці аванпости проти мусульман. Більше того, Халіфат буде стимулювати обурення у всіх немусульманських країнах, від Панами та Венесуели до Таїланду та Кореї, проти західного колоніального гніту. Також Халіфат закликає увесь світ до Істини та Прямому шляху Ісламу.

Тільки Халіфат принесе справжні зміни у зовнішню політику. Демократія має на увазі, що ми повинні розглядати інші мусульманські країни як іноземні держави, вона наполягає, щоб ми мали різні валюти, землі, багатства та війська. У той час, як у Халіфаті з першого дня халіф буде працювати над об’єднанням усіх ісламських земель в одну найбільшу та багату ресурсами державу у світі, державу, чиє військо, байт-уль-мал (скарбниця), ресурси та землі будуть єдиними, і мусульмани якої будуть розглядатися як одна Умма незалежно від раси та мазхабів.

Халіфат забезпечить захист життя, майна та честі своїх громадян, мусульмани вони чи ні. Немусульманам буде дозволено сповідувати свою релігію в індивідуальній формі, включаючи сферу укладання шлюбів та релігійних обрядів. Жінкам буде дозволено вибирати за своєю точкою зору професії у сферах освіти, інженерії, медицини, політики, ЗМІ, юриспруденції з умовою виконання законів Ісламу у сфері взаємовідносин статі та одягу.

Тільки ісламська судова система принесе справедливість, виконуючи ісламські закони. Справедливість не може бути досягнута у межах теперішньої судової системи, яка залишилася у спадок від англійських колонізаторів. У теперішній системі заклик до припинення гегемонії колоніалістів або заклик до встановлення Халіфату є злочином, який карається викраденнями та в’язницею, у той час як захист колоніальної присутності є обов’язком.  Несплата джиз’ї та хараджу не є злочином, у той час як невиплата відсотків може привести людину до в’язниці. Навіть незалежний суддя примушується до дотримання цих законів невір’я. У Халіфаті усі рівні перед законом, і жоден не може мати недоторканість, навіть сам халіф. Не буде місця законам, які захищають правлячу верхівку подібно до ДНП (Декрет про національне примирення – має на увазі закриття усіх судових справ проти членів політичних партій), тому що законодавцем є лише Аллах ﷻ.

І це лише декілька священних законів Ісламу, які незабаром будуть виконуватися Халіфатом з дозволу Аллаха!

О мусульмани Пакистану!

З одного боку, ви маєте західних колоніалістів та зрадників у політичному та військовому керівництві, які намагаються зберегти цю гнилу систему шляхом чергових демократичних виборів. З іншого боку, Хізб-ут-Тахрір, який готував цю Умму на протязі 6 десятиліть, таким чином, що вона сьогодні закликає до Халіфату, Хізб, який розробив готову до втілення з перших годин його виникнення конституцію Халіфату з 190 статей. Знайте, що ісламська система не може бути втілена у межах теперішньої демократії, бо втілення Ісламу буде надане забаганкам колоніалістів та їх агентів. Справа за вами! Відверніться від цієї системи невір’я та приєднайтеся до Хізб-ут-Тахрір у протесті  заради встановлення Халіфату. На вас покладений обов’язок відкинути ці фіктивні вибори у межах цієї системи та вимагати від щирих офіцерів у лавах озброєних сил Пакистану здійснити Нусрат (матеріальну підтримку) Хізб-ут-Тахрір задля справжньої зміни шляхом встановлення Халіфату.

Воістину, втілення справжньої ниспосланої релігії шляхом Халіфату принесе розквіт не лише усій Уммі, але і стане маяком надії для людей які пригнічені по усьому світу утвореним Людиною законодавством невір’я у мить, коли тисячі людей перебувають на вулицях Лондону та Нью-Йорку та борються проти пригнічення капіталізму. Настав час покласти край пригноблюючому правлінню та відновити Халіфат. Пророк (с.а.в.) сказав:  

ثمَّ تَكُونُ مُلْكًا جَبْرِيَّةً فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«… Потім прийде тиранія, яка триватиме по волі Аллаха. Потім Аллах побажає прибрати її та прибере. Потім прийде Халіфат за методом пророцтва» (Ахмад).

Хізб ут-Тахрір                                
Вілаят Пакистан
7 січня2012 іиляді
13 сафар 1433 Хиджри   

 

Головне меню