Хізб-ут-Тахрір організував протести та виступи по усій країні

Пакистан
Друкарня

Правителі-запроданці намагаються зачистити озброєні сили Пакистану від щирих офіцерів з метою захисту американського панування.

Хізб-ут-Тахрір провів десятки акцій протесту та виступів у Карачі, Лахорі, Равалпінді, Ісламабаді та Пешеварі, в яких прийняли участь тисячі осіб. Метою протестів був заклик до припинення американського господарювання  у країні, так само як і усунути правителів-зрадників, а також  закликати до встановлення Халіфату для здійснення істинних змін. Серед сказаного виступаючими, було наступне:

 

«Зардарі, Гілані, Кіяні та Паша стійко виконували політику, аналогічну політиці Мушаррафа, яка є проамериканською і направлена проти Ісламу та Пакистану. Ці підступні правителі передали  землі, повітряний простір, військову інфраструктуру та розвідувальні служби до рук Америки. Якщо будь-який щирий армійський офіцер або простий мусульманин виступлять проти цієї зради, ці зрадники його викрадають, катують та переслідують військовим трибуналом. Будь-то у питанні доктора Аафії Сиддикі Реймонда Девіса, атаки на блок пост Салала або вбивства тисяч осіб в результаті налетів безпілотників, ці підступні правителі завжди займали бік Америки, вступаючи до конфронтації з Уммою. Сьогодні ці правителі-зрадники націлилися на щирих офіцерів в рядах озброєних сил Пакистану, намагаючись придушити найсильніший голос, який виступає проти панування Америки у Пакистані. Америка, за допомогою Каяні та Паши, хоче змусити замовкнути офіцерів, подібних до бригадира Алі, звинувачуючи його у спробах підняти заколот. З іншого боку, Америка надає більше повноважень офіцерам-зрадникам, подібним до Каяні та Паши, які зрадили Аллаха, Мухаммада ﷺ та Умму. Істинні зміни неможливі у межах демократії та її слабохарактерних політиків, тому що вони зміцнюють цю кяфірську систему. Істинні зміни можливі лише шляхом встановлення Халіфату, який усуне американське панування у Пакистані, вижене американські війська з  регіону, зіб’є безпілотників та почне судове переслідування зрадників, подібних до Зардарі та Каяні».

Виступаючі також закликали людей вступити проти ганебного плану цих підступних правителів зачистити озброєні сили Пакистану від щирих офіцерів та вимагати від цих щирих офіцерів надати Нусрат (допомогу) Хізб-ут-Тахрір у справі встановлення Халіфату».

Шахзад Шайх
Заступник офиційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
Суббота, 24 Рабi'уль Ахир 1433
17 Березня 2012

Головне меню