Урядові спецслужби поза всяких сумнівів причетні до викрадення членів Хізб-ут-Тахрір

Пакистан
Друкарня

14 березня заступник генерального прокурора зачитав листа ISI (пакистанська спецслужба – прим. перекладача) перед головним суддею Верховного суду Ісламабаду паном Ігбаль Хамід ур-Рахманом, у якому  ISI заперечувала свою причетність до викрадення членів Хізб-ут-Тахрір.

ISI висунуло по відношенню до Хізб-ут-Тахрір звинувачення у тому, що хізб пішов у підпілля з метою скоєння бойових та підривних дій. Хізб-ут-Тахрір категорично заперечує цю відповідь урядової спецслужби і заявляє, що вона є брехнею. По сьогодні доктор Абдул-Къаюм  страждає у камері катувань урядової спецслужби. Кожен знає, що ці спецслужби  в особі Зардарі, Гіллані та Кіяні викрадають громадян Пакистану, вбивають їх та викидають їх тіла у безлюдних місцях за наказом Америки. Навіть сьогодні, подібно до матерів та сестер Кашміру, матері та сестри Пакистану розбили табір перед парламентом, плачуть та тримають фотографії своїх близьких. Хіба ці люди, кількість яких налічується тисячами, брешуть, а урядові спецслужби кажуть правду? У чому різниця поміж індійським законом  POTA ( Закон про запобігання актам тероризму) та Антитерористичним законом Пакистану? У чому різниця поміж головорізами індійських спецслужб, які вважають джихад тероризмом та пакистанськими спецслужбами, які катують людей, що закликають до втілення Ісламу?

У липні минулого року кілька членів Хізб-ут-Тахрір були викрадені на очах у свідків зі своїх осель та магазинів у Мултані, Лахорі, Равалпінді, Ісламабаді та Рахім Яр Кхані. Було заявлено декілька конституційних петицій, які засуджували ці дії спецслужб. У зв’язку з тиском, який здійснювався внаслідок цих петицій, кілька членів було звільнено, після багаторазових катувань, з попередженням, щоб вони не контактували зі ЗМІ і не подавали позови до суду. Незважаючи на залякування, хоробрі члени Хізб-ут-Тахрір одразу ж після звільнення дали показання перед суддею, які були записані. У них вони звинуватили  ISI у викраденнях, закликавши засудити майора Таріка. По сьогодні, спецслужби не звільнили доктора Абдул-Къаюма, який ось вже 7 місяців утримується під вартою. І це через те, що вони не змогли добитися від його родичів відмовитися звернутися до суду після його звільнення.  

Ми закликаємо офіцерів-мусульман у цих службах припинити практику катувань мусульман та не іти у прикладі за Абу Лахабом та Абу Джахлем. Хіба щирі офіцери у лавах спецслужб не бачать, як Америка вигнала ISI з Індії, а тепер використовує їх проти своїх власних братів. Америка знищила регіональну роль ISI, а тепер використовує для переслідування власних братів. Джихад у Кашмірі був залишений і зараз Америка використовує ISI для того, щоб вбивати мусульман у регіоні племен та в Афганістані. А верхівкою цього є те що Америка намагається представити   ISI у світі як терористичну організацію для здійснення більшого тиску на службу, щоб вона виконувала її інтереси. Хіба ці офіцери не розуміють, що вони катують щирих мусульман, допомагаючи Америці? Хіба офіцери  ISI, у той час як американці спалюють Коран, вбивають жінок та дітей у їх домах, у відповідь лише дбають про свої посади, продаючи свою честь? Більше того, щоб задовольнити Америку, вони не лише продають свою честь, а й вони руйнують своє Наступне життя.  

Ми попереджаємо цих підступних правителів та тих, хто їх підтримує, що їх переслідування не залякають Хізб-ут-Тахрір та його членів і не примусять їх відмовитися від своєї ненасильницької боротьби по встановленню Халіфату. Ці правителі-агенти та їх приспішники повинні пам’ятати, що дуже скоро, коли встановиться Халіфат, їх закличуть до суду за скоєні ними злочини, а покарання у наступному житті є набагато більшим.  

Шахзад Шайх
Заступник
Офіційного представника
Середа, 12 Джумад'иль Аууаль 1433
4 Квітня 2012

Головне меню