Заклик до істинних змін! Халіфат – наше майбутнє

Пакистан
Друкарня

Жінки з Хізб-ут-Тахрір  провели семінар у Лахорі, на якому показали структуру Халіфату

Із приводу річниці усунення Халіфату 3 березня 1924 р. з метою виказати захоплення та підтримку народним виступам на користь Ісламу в мусульманських країнах, жінки з Хізбут-Тахрір провели семінар у Лахорі під назвою «Заклик до істинних змін! Халіфат – наше майбутнє». Звертаючись до учасниць семінару, жінки-члени Хізбу заявили про те, що усі вигадані людиною системи провалилися і сьогодні людство перебуває у пошуках нової системи для життя. Вони пояснили шлях, згідно з яким Іслам вирішує політичні, економічні та соціальні проблеми, з якими зіштовхується людство. Вони зазначили те, що:  

 

«Ісламська Умма багата людськими та природними ресурсами, такими як нафта, газ, золото, срібло, уран та ін. Одні з найдовших річок та кращі сільськогосподарські землі знаходяться на землях мусульман, у таких країнах як Пакистан, Туреччина, Ірак та Єгипет. Більше того, усі важливі морські шляхи також проходять через мусульманські країни, такі як Суецький канал, Ормузський та Малаккські протоки.  Вимогою часу є те, щоб Умма усунула запродажних агентів та кяфірську капіталістичну систему і замість неї встановила ісламську державу Халіфат, яка реалізує ці величезні ресурси на благо Умми. Коли мусульмани виконували Іслам цілком у якості повного законодавства для життя, вони не тільки правили на трьох континентах на протязі 13 століть, але вони також проквітали у таких сферах як політика, економіка, освіта, медицина, наука і у будь-якій іншій сфері. Іслам точно та всебічно вирішував проблеми кожного громадянина. Умма зможе повернути колишню велич, якщо вона розірве ті кордони, які були встановлені кяфірами та об’єднається в одній державі  Халіфаті, який буде виконувати Іслам як повний спосіб життя. У нас є тільки цей єдиний шлях, за допомогою якого Умма може досягнути істинних змін.

Ми є свідками найважливішого періоду в історії, коли Умма в усьому ісламському світі закликає до повного виконання Ісламу, шляхом встановлення Халіфату. Мусульманські жінки також активні на міжнародному рівні у справі досягнення цієї мети.  Тому жінки Пакистану повинні піти за своїми сестрами та приєднатися до цієї боротьби».

Наприкінці семінару виступаючі закликали учасниць приєднатися до Хізб-ут-Тахрір для виконання обов’язку встановлення Халіфату.

Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
Суббота, 24 Рабi'уль Ахир 1433
17 Березня 2012

Головне меню