Днів для підступних правителів залишилось небагато з волі Аллаха

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Сьогодні 15 березня 2012р. після вечірньої молитви урядові прибічники влаштували облаву та заарештували більш ніж 15 учасників уроків із вивчення Ісламу, які були організовані Хізб-ут-Тахрір/Вілаят Пакистан. Ця ганебна подія сталася напередодні відкриття віроломними правителями наземних коридорів забезпечення для сил НАТО в Афганістані, з урахуванням того, що повітряні коридори були надані раніше. Також ця боягузлива дія була здійснена після проведення Хізбом інтенсивної політичної кампанії по викриттю ганебного американського плану щодо зачистки озброєних сил Пакистану від офіцерів, які виступають проти американських інтересів.

Кампанія включала до себе роздачу десятків тисяч прокламацій під заголовком «Віроломні правителі намагаються зачистити озброєні сили Пакистану з метою захисту Американського панування». Також було проведено декілька десятків виступів по усій країні, на яких тисячам мусульман розтлумачувалося те, що Америка почала війну проти озброєних сил Пакистану з метою запобігти встановленню Халіфату. І ця кампанія з волі Аллаха зламала ребра зрадникам у політичному та військовому керівництві, позбавила їх найменшої поваги в очах мусульман і змусила щирих людей у лавах озброєних сил схопити їх за горлянку і покарати їх руками Умми, згідно з тим, на що вони заслуговують.

 

Не маючи жодного доводу , який  виправдував би  їх зрадництво Умми, країни та озброєних сил, підступні правителі стали застосовувати політику переслідування та арештів тих, чиєю єдиною провиною був заклик до свого Господа ﷻ. І ця остання акція слідує після декількох років викрадень, катувань і залякувань хлопців із Хізб-ут-Тахрір у Пакистані, у яких підступні правителі не знають кордонів. Зрадники арештовують  жінок із немовлятами на руках, викрадають літніх старців, залякують роботодавців, домагаючись звільнення хлопців з роботи, залякують їх поручителів, катують хлопців металевими прутами та дротами, підвішують їх так, що ламаються кістки хребта та відбувається вивих плеча. Подібно до усіх дій правителів-агентів ці катування відбуваються з подачі їхніх панів, американців, які наказують і забороняють їм, аж до кожної зустрічі, кожної політичної акції та кожного долару.

О, мусульмани Пакистану.

Підступні правителі, будь-то із військового чи політичного керівництва, не від нас і не із нас. Вони будуть викритими перед усією Уммою, доки не будуть злічені їх дні, і вони не будуть скинуті з волі Аллаха. Віроломні правителі подібні до засудженої до смерті людини, яка побачивши свій кінець, впадає у скажений стан, розмахуючи руками.  Вони влаштували травлю і переслідують усіх, хто скаже хоча б слово проти їх хазяїна, Америки, і це не дає їм відповісти багатьом попередженням від Аллаха, які дані нам в одному з хадісів Кудсі.

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ إِنَّ اللَّهَ قَالَ مَنْ عَادَى لِي وَلِيًّا فَقَدْ آذَنْتُهُ بِالْحَرْبِ  

Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Воістину, Всевишній Аллах сказав: “Я проголошую  війну кожному, хто ворогує з моїм валі».  (Бухарі).

О, мусульмани Пакистану!

Пригноблення з боку підступних правителів лише збільшує рішучість віруючих у своїх зусиллях, а також посилює їх віру в обіцянку Аллаха ﷻ. Хлопці з Хізб-ут-Тахрір будуть міцно стояти, подібно до того, як вони стояли на протязі десятків років перед правителями тиранами мусульманського світу. Вони будуть закликати до свого Господа ﷻ, Аль-Хаю, Аль-Кьаюму та Аль-Разакьу, щоб він надав їм терпіння та стійкість, а також будуть молити його, не боячись нікого, окрім Аллаха ﷻ, допоки Він ﷻ не вирішить Свою справу:

رَبِّ انصُرْنِي عَلَى الْقَوْمِ الْمُفْسِدِينَ

Він сказав: Господи! Допоможи мені перемогти нечестивих людей!» (29:30)

О щирі офіцери у лавах озброєних сил Пакистану!

Хлопці з Хізб-ут-Тахрір виконують свою обіцянку перед Аллахом ﷻ. Настав час, щоб і ви виконали свою обіцянку. Настав час, о брати,  надати Нусрат (допомогу) Хізбу у встановленні Халіфату, настав час вилікувати серця віруючих, наділивши їх перемогою над гнобителями.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

 «А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227)

Хізб ут-Тахрір  Вілаят Пакистан
22 Рабу ус-Сані 1433 р.х.
15 березня 2012        

 

Головне меню