Каяні та громадянські правителі – зрадники опустилися до ганебної тактики

Пакистан
Друкарня

Каяні та громадянські правителі – зрадники опустилися до ганебної тактики, намагаючись зупинити Хізб-ут-Тахрір. Наліт на щотижневі уроки Хізб-ут-Тахрір у Лахорі. Більш ніж 15 людей заарештовано

29 березня урядові головорізи атакували щотижневий урок Хізб-ут-Тахрір у районі Модел Таун м.Лахор, заарештувавши більш ніж 15 осіб. На них була заведена кримінальна справа за статтею 11- W Антитерористичного закону.

 

Сьогодні 30 березня вони були відправлені до в’язниці на час судового розслідування. Для того, щоб принизити молодих хлопців, вони були представлені ЗМІ з мішками на головах. Жителі дому, в якому уроки відбувалися на протязі багатьох років, підпали під катування. Були заарештовані батько та його троє синів. Їх били у домі на очах матері, доки вони не стали стікати кров’ю. Це було зроблено лише за те, що ця благородна сім’я бажала Халіфату та головування Ісламу. Чи діють ці спецслужби аналогічним чином у відношенні до людей, які надали свої будинки для Блеквотер? Чи роблять вони рейди по домах розпусти, які розповсюджені у Лахорі? Ніколи, за жодних обставин!

За повідомленнями деяких ЗМІ, рейд був зроблений у відповідь на публікацію партією Хізб-ут-Тахрір на відеосервісі Youtube відеоролика, який викриває зраду генералів Каяні та Паши, а також подальшої організації партією компанії по масовій розсилці SMS із посиланням на цей ролик, для надання ролику більшої оприлюдненості.  Справжньою метою цього рейду у м.Лахор, а також попереднього рейду у м.Ісламабад є спроба зупинити кампанію Хізб, скеровану  на недопущення можливого повторного відкриття наземних коридорів забезпечення для НАТО. Зардарі та Каяні знають напевне, що ця Умма ненавидить Америку, а їх зрадництво було викрите після атак на Абботобад та Салалу.  Для приховання їх зради тимчасово були закриті коридори забезпечення, але цього було недостатньо, щоб заспокоїти гнів народу. Зараз же, коли ці агенти хочуть повторно відкрити коридори забезпечення американських військ, вони бачать загрозу у масовому народному русі, який очолює партія Хізб-ут-Тахрір.

Уряд розуміє, що реальним ворогом теперішньої системи невір’я є Хізб-ут-Тахрір, який несе Уммі альтернативну систему. З цієї причини замість арешту товариської опозиції, вони переслідують реальну опозицію, арештовуючи, викрадаючи та катуючи членів Хізб-ут-Тахрір.

Хлопці з Хізб-ут-Тахрір продовжать свою ненасильницьку боротьбу із викриття правителів-агентів та підвищенню свідомості Умми, не дивлячись на жодні труднощі, з якими вони можуть зіштовхнутися. Варто також зазначити, що Хізб-ут-Тахрір оскаржує у судовому порядку на протязі останніх шести років незаконну та таку, яка іде всупереч Ісламу, заборону на проведення своїх акцій. Але так звана «незалежна» судова влада застосувала тактику затягування процесу, таким чином, щоб ці правителі могли продовжувати арешти та катування членів Хізб-ут-Тахрір.

Ми хочемо, щоб ці агенти та їх прибічники знали, що Хізб-ут-Тахрір продовжить інтелектуальну та політичну боротьбу до того часу, доки щирі офіцери у лавах озброєних сил не нададуть Нусрат (допомогу) Хізб-ут-Тахрір у встановленні Халіфату .

Навід Бутт
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
Субота, 15 Джумад''іль Аууаль 1433
7 Квітня 2012

 

Головне меню