Каяні використовує парламент для приховання своєї зради

Пакистан
Друкарня

Відновлення постачань НАТО є забороненим (харам). Це вищий ступінь зради по відношенню до Аллаха, Ісламу, мусульманської Уммі та муджахідів.

Кіяні та його друзі використали брак електроенергії у країні, цілеспрямовані вбивства у Карачі, а також прояв насильства з боку сектантів у Белуджістані та Гілгіт Балтистані для того, щоб втопити людей у зубожінні і таким чином відволікти їх від своєї зради. У цьому їм допомагає парламент. Явно ослухуючись Аллаха ﷻ, вони відновлюють тилове забезпечення сил НАТО, яке необхідне для вбивства мусульман. Вони здійснили спробу ввести людей в оману, заявивши, що серед того, що постачається, не буде ані зброї, ані боєприпасів. Нібито ці правителі збираються перевіряти кожну коробку на наявність у ній компонентів військового призначення. Інакше кажучи, парламент дозволив відновлення тилового забезпечення сил НАТО, продався за нову ціну. 

 

Ці рекомендації були схвалені деякими політиками та улемами. На жаль, ці улеми з одного боку підіймають ісламські гасла, а з іншого відновлюють антиісламське тилове забезпечення. Без сумнівів, у цій демократичній системі невір’я усе є зіпсованим. Народ не чекає якогось добра від цієї демократичної системи невір’я , у той час як вона використала 17-поправку для законного прикриття транзиту лікеру, свинини та боєприпасів до Афганістану. Хіба ці улеми, які голосували за забезпечення продовольством , забули, що саме це продовольство  підсилює солдатів НАТО для того, щоб вони могли мочитися на шахідів та паплюжити нашу священну книгу Коран? Хіба вони забули, що саме ці харчі підсилюють цих солдатів, які гірші за тварин, щоб вони могли сіяти зло,  вбиваючи наших немовлят та літніх, та ґвалтуючи наших сестер?    

Ми питаємо їх: чи можна постачати у такому випадку продовольство чи це категорично заборонено Ісламом? Хіба виконання Ісламу обмежується лише оголенням лодижок та відпусканням бороди? Або Іслам, окрім цього, зобов’язує нас певними наказами у питаннях зовнішньої політики? Якщо так, то чому ці вчені відкрито не відрікаються від цього явного гріха, а замість цього здійснюють підтримку планів ворога у цей критичний час?  Кожний знає, що політики шикуються, як тільки це стає потрібним Кіяні. Чому ці політики не беруть приклад з хлопців Хізб-ут-Тахрір, які страждають за ґратами в’язниць Кіяні та Зардарі за те, що вони кажуть істину.

Каяні – це найлояльніший агент з тих, які були у Америки. Недарма його строк служби був продовжений на три роки. Прийшов час для офіцерів в озброєних силах, щоб вони обрали одне з двох: або піти за прикладом Рашіда Мірхаса, який отримав нагороду Нішана Хаідар за те, що він кинув виклик своєму керівництву та врятував свою країну, або піти за прикладом зганьбленого генерала Ніязі, який підкорився наказу свого начальника генерала Яхъі  Хана та розділив країну. Народ є свідком руйнування, яке несе США руками таких як генерал Мушарраф у минулому та таких як Кіяні та його друзі сьогодні.                     
 
Ми закликаємо щирих офіцерів в озброєних силах виступити та захистити країну до тієї миті, коли зрадники з військового та громадянського керівництва здійснять свої брутальні плани, таким чином, що не залишиться нічого, що можна було б захищати.
        
Навід Бутт
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані
Середа, 11 Джумад''іль Ахир 1433
2 Травня 2012

Головне меню