Відкритий лист до Каяні, Гілані, Зардарі та до усіх американських маріонеток від дружини Навід Бута, офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Пакистані

Пакистан
Друкарня

О раби Америки!

Ви добре обізнані про те, що 11 травня 2012р. о п’ятниці о 12.30 мій чоловік Навід Бут- офіційний представник Хізб-ут-Тахрір у Пакистані, віз своїх дітей зі школи до дому. Коли  він  наблизився до воріт свого будинку від 8 до 10 агентів спецслужб схопили його та посадили до машини ISI (фургон марки Suzuki) на очах в одного із сусідів. Він бачив, як машини перекрили дорогу Навід Буту і із них повискакували 8-10 осіб, які були одягнені у чорні штани та футболки з написом «Security». Їх також супроводжували агенти у громадському. Внаслідок цієї події мої діти сильно налякалися та увійшли до будинку, плачучи. Одному з моїх синів 10 років, другому – 9, дочці лише 6 років, а наймолодший був зі мною, йому всього лише 2 роки.

Ви добре обізнані, за який «злочин» схопили мого чоловіка і чому ваш «бог» Америка вважає це злочином. Провина мого чоловіка у тому, що він є офіційним представником Хізб-ут-Тахрір у Пакистані, найбільшій у світі ісламській партії, яка працює над відновленням Праведного Халіфату, для відновлення ісламського способу життя. У 2003 р. Мушарраф заборонив Хізб-ут-Тахрір, тому що думки партії сприймало суспільство, так само як і еліта. Немає жодного мусульманина, який би не хотів, щоб замість 57 держав існувала одна держава з одним аміром. Тому, боячись масового сприйняття цієї ідеї і підкоряючись диктату Америки, Хізб-ут-Тахрір був заборонений. Після цього спецслужби почали безжалісну кампанію із залякування, арештів  та викрадення членів Хізб-ут-Тахрір. Вони багато разів намагалися викрасти мого чоловіка, оточивши  його  поліцією, але Аллах ﷻ захищав його. Іще до заборони ми жили, усвідомлюючи загрозу незаконного викрадення.

І ця загроза мала місце у так званій ісламській країні і виходила від так званих ісламських спецслужб, чиєю істинною роллю повинен бути  захист мусульман  від ворогів Ісламу за допомогою їх пильності, розвідки та превентивних заходів. Але, на жаль, ці інститути сьогодні є приватною прислугою американських маріонеток  подібно вам, і тому вони замість усього цього слідкують за щирими мусульманами, хапають їх, викрадають та кидають до в’язниць лише за те, що вони хочуть повного виконання Ісламу у Пакистані, на землі яка була заснована в ім’я Ісламу. Їх єдиною провиною було те, що вони підносили свої голоси в ім’я Ісламу, розповсюджували заклик  про те, що релігія Аллаха повинна виконуватися на Його землі і боролися за те, щоб Іслам домінував у всьому світі.

О запродажні раби Америки! Чи ви думаєте, що своїми загрозами ви зможете відговорити нас працювати над цим? В ім’я Аллаха ми звертаємося до вас тими ж словами, якими звернувся Посланець Аллаха ﷺ до вождів Курайша: «Клянуся Аллахом, якщо ви покладете на мою праву руку сонце, а на ліву –луну, щоб я залишив цю справу, я її не залишу». Так от, зрадники Умми і вороги  цієї Релігії, робіть усе, що вам заманеться! Зберіть усі свої війська, союзників та «богів» (Америку, Британію та Європу) і воюйте проти Господа усіх душ та Його армії. І невже ви бачите себе переможцями у цій битві?

Чого ви досягли, викравши одну людину – Навід Бута? Невже ви думаєте, що заклик до Халіфату зупиниться? Чи ви думаєте, що отримаєте оплески та похвалу Америки за те, що були успішні у тому, що послали 8-10 головорізів щоб викрасти одну слабку та хвору людину, щоб потім заточити його у секретній в’язниці і тримати там без суду та слідства? І як після цього вірити вашому правлінню, правлінню за законами джунглів.

Що стосується вас, о агенти спецслужб, то бійтеся Аллаха, бійтеся того, щоб не померти у ганьбі за те, що ви не працювали над захистом Ісламу та мусульман, а зраджували їх і працювали на найзліших наших ворогів. Руки Каяні, Зардарі та Гілані червоні від крові невинних мусульман з Афганістану, Регіону племен та інших регіонів Пакистану. Ви думаєте, що піклуєтеся про свій прожиток,  підкоряючись їм? Але фактично ви втоптуєте у бруд своє майбутнє та майбутнє своїх дітей, адже якщо буде загублена країна, то звідки ви будете брати прожиток? А що стосується непохитного та вічного життя, то ви спалюєте свій останній шанс. Бійтеся Аллаха, адже ви мусульмани, а не кяфіри. У відношенні до чого ви повинні проявляти лояльність: Ісламу чи невір’ю? У відношенні до Гілані, Каяні та Зардарі або у відношенні до Хізб-ут-Тахрір до мусульман? Якщо б ви лише відмовилися  від  їх правління, то воно впало б, тому що це правління тримається на плечах таких людей як ви. І якщо б ви вибили землю у них із під їх ніг, то набули б як це життя, так і отримали б нагороду від Аллаха у Наступному.

О Кияні, Гілані та Зардарі! Негайно звільніть Хабібуллаха Салема та мого чоловіка. Чим більше ви їх утримуєте, тим більшим буде неминуче покарання за ваш злочин, адже ви повинні знати, що Халіфат спитає з вас за кожний ваш злочин, і з волі Аллаха це відбудеться скоро. Покарання вже нависло над вами і воно обов’язково спіткає вас рано чи пізно. Адже кінець злочинців завжди є уроком для тих, хто розуміє.

Воскресіння, 21 Раджаб 1433 г.х.
10 Червня 2012

Головне меню