Після Ісламабаду та Лахору арешти членів Хізб-ут-Тахрір пройшли у Карачі та Пешеварі

Пакистан
Друкарня

Хізб ут-Тахрір продовжив свою боротьбу по встановленню Халіфату і буде і надалі викривати зрадництво Каяні та Зардарі.

Після рейдів, вчинених на осередки Хізб-ут-Тахрір в Ісламабаді та Лахорі та арештів більш ніж 40 його активістів, урядові агенти продовжують переслідувати Хізб-ут-Тахрір по усій країні. Два тижні тому назад агенти викрали члена Хізб-ут-Тахрір Хабібуллу на очах його родини із його будинку у Карачі. Його місцезнаходження не відоме й досі. Ці головорізи забрали його мобільній телефон та комп’ютер, і, як повідомляють джерела, Хабібуллах утримується у таємній камері катувань у Малір Канті. О п’ятниці урядові агенти заарештували члена Хізб-ут-Тахрір професора Ірфана із Пешевару та ініціювали проти нього кримінальну справу за статтею «тероризм». Суддя зі справ тероризму залишив його під вартою.

 

На жаль, ці агенти безпеки заарештовують та катують щирих членів Хізб-ут-Тахрір, у той час як терористи із ЦРУ та Блеквотер спокійно розгулюють по містам нашої країни. Насправді, Хізб-ут-Тахрір є єдиною істинною опозицією, яка кидає виклик Америці та іншим колоніальним силам, будь то у Пакистані, Арабському світі, Африці, Центральній та Південно-східній Азії. Дії уряду проти Хізб-ут-Тахрір стали жорсткіше, коли Хізб викрив зраду істинного правителя Пакистану Каяні та спонукав Умму виступити проти американських інтересів. Каяні - це людина, яка не лише допомагає Америці в Афганістані та вбиває мусульман у Пакистані, але також працює над встановленням індійського панування у регіоні. Нещодавні заяви Каяні з питання Сіачена та оборонного бюджету більш властиві для якої-небудь офіційної особи Індії, аніж командуючого пакистанської армії. Саме з цієї причини за час перебування Каяні на своїй посаді Індії був наданий статус титульної нації, було відкрито торгові шляхи на кордоні у районі Вагаха. Індії були також надані права транзиту через Афганістан, з Індією почалася вестися торгівля, а питання Кашміру було відсунуте на другий план. І зараз Каяні визнає поразку у Сіачені і відкрито заявляє про необхідність уходу з льодовика, щоб надихнути боягузливих індійських солдатів. Каяні є сьогоднішнім Ях’єю Кханом, який руйнує Пакистан за наказом Америки.

Хізб-ут-Тахрір вимагає від щирих офіцерів у озброєних силах надати Нусрат (допомогу) Хізб-ут-Тахрір, щоб позбутися від сьогоднішнього Ях’ї Кхана. Хізб-ут-Тахрір заявляє про те, що він продовжить свою боротьбу проти Америки та її агентів, до того часу, доки не встановиться Халіфат з волі Аллаха ﷻ.

Навід Бутт
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
Середа, 24 Раджаб 1433
13 Червня 2012

Головне меню