Генерал Кіяні підтверджує повну неспроможність своєї правдивості, відправляючи головорізів з наказом викрасти офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Пакистані Навід Бута

Пакистан
Друкарня

Сьогодні, незадовго до п’ятничної молитви, співробітники секретних служб Пакистану у штатському викрали Навід Бута, офіційного представника Хізб-ут-Тахрір, на очах його малих дітей  у час, коли він повертався з ними зі школи.

Вони зв’язали  його та посадили до двохкабінного джипу спецслужб, залишивши його дітей покинутими посеред вулиці. Це викрадення стало останнім у низці викрадень братів із Хізб-ут-Тахрір з боку спецслужб генерала Кіяні. Ці спецслужби немов особисті охоронці Кіяні, які охороняють його трон. Кіяні застосовує силу, тому що він не може сказати жодного слова у своє виправдання, у той час як Хізб-ут-Тахрір послідовно викриває у ньому американську маріонетку, що виявилося у справі Раймонда Девіса, нападі США на Абботобад, зачистці озброєних сил від щирих офіцерів, які критикують колабораціонізм Кіяні з Америкою, атаці НАТО на пост Салала і повторному відкритті шляхів поставки вантажів для окупаційних сил в Афганістані, а також його торгівля кров’ю солдатів в Сіачені з метою підкорити Пакистан волі Індії в ім’я «нормалізації».

 

 Тирани, подібні до Кіяні, не скажуть і жодного слова проти, доки не отримають на це дозвіл та санкцію. Усі добре знають те, що саме вони є продуктом зовнішніх інтересів, і про те, що вони  вдень та вночі сидять за одним столом із невіруючими, які наказують і забороняють їм воювати з Аллахом, Його Посланцем (саляллагу  алейги ва ссалям) та віруючими, а також переслідувати інтереси невірних колоніалістів. Кіяні та інші запродажні правителі в ісламському світі повинні знати, що вони не зможуть перешкодити мобілізації Умми заради відновлення Ісламу та його держави Халіфату. В усьому ісламському світі мусульмани повстають проти зрадників в ім’я Ісламу і вони не повернуться назад у сплячку і не злякаються.    

Хізб-ут-Тахрір закликає володарів Нусрату (допомоги) та сили в рядах озброєних сил Пакистану показати свою відданість Аллаху, Його Посланцю (саляллагу  алейги ва ссалям) та Уммі, а не диктату невірних. До того часу, доки у вашому керівництві зрадники, які сумують по капіталістам Заходу, замість того, щоб бути на боці Умми у видатній битві за визволення, Умма буде тонути у приниженні та безнадійності у руках своїх ворогів. Хізб-ут-Тахрір спонукає вас не розраховувати на відданість Заходу, а навпаки, розраховувати на вдоволення Аллаха. Настав час надати Нусрат (допомогу) Хізб-ут-Тахрір у встановленні Халіфату, який усуне зрадників і покарає їх за злочини, що вони коять. Аллах каже:

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ

 «Не думай, що Аллах не знає про те, що чинять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться взори» ( Ібрахім, 42)

Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника
Хізб-ут-Тахрір в Пакистані
Четвер, 1 Шаабан 1433 21 Червня 2012

Головне меню