Покладіть кінець усілякій американській присутності у регіоні

Пакистан
Друкарня

Режим Каяні-Шаріфа використовує батіг і пряник для того, щоб забезпечити Америку 9 базами на підступах єдиної мусульманської ядерної держави

Замість того, щоб особисто очолити рятувальну операцію після потужного землетрусу, у якому загинули сотні, а тисячі залишились без даху над головою в Балуджистані, прем'єр-міністр Наваз Шаріф перейнявся зазіханням на безпеку Пакистану. У п'ятницю, 27 вересня 2013р. прем'єр-міністр Наваз Шаріф виступав з “мінбару ” ООН, яка є інструментом західного колоніалізму. Він заявив про бажання режиму Каяні-Шаріфа вести переговори з мусульманами Зони племен, які билися проти американської окупації Афганістану на протязі 12 років. У той же самий час, поряд із “пряником ” переговорів, режим Каяні-Шаріфа говорить про “батіг ” військових операцій для тих, хто вгледить небезпеку у раптовому бажанні режиму вести переговори.

Суть в тому, що поза залежністю від того, що Америка накаже використовувати режиму Каяні-Шаріфа, батіг або пряник, мета цього буде однаковою. Америка  вдень і вночі працює над тим, щоб зберегти 9 військових баз в Афганістані, після обмеженого виводу військ. Ці 9 баз будуть забезпечені персоналом у 100 тисяч осіб. Не дивлячись на те, що американська маріонетка Хамід Карзай запевнив Америку в збереженні цих баз, вона потребує угоди, яка подасть дану її дію “благом ”.

Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан закликає мусульман у Зоні племен і за її межами, виступити проти даних баз, а також використання як переговорів, так і військових операцій у якості засобу їх збереження. Чому ми повинні чинити даний гріховний вчинок, що полягає у підриві безпеки Пакистану, сприяючи такій потужні присутності хрестоносців? Аллах ﷻ заборонив мусульманам брати участь у гріху і ворожнечі.

((وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَى وَلاَ تَعَاوَنُوا عَلَى الإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ))

«Допомагайте один одному у благочесті і богобоязливості, але не допомагайте один одному у гріху і ворожнечі. Боїтесь Аллаха, адже Аллах суворий у покаранні». (5:2).

Що стосується благочестя і богобоязливості, їх можна досягти лише за допомогою Халіфату, який спрямує озброєні сили і моджахедів у статусі єдиної міці проти ворожих сил. Лише з Халіфатом міць мусульман буде спрямована на викоренення дестабілізуючої американської присутності у регіоні, будь-то у формі баз чи консульств, армії або приватних воєнізованих компаній. Тому Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан закликає озброєні сили надати нусрат Хізб ут-Тахрір, під керівництвом вченого і державного діяча, шейха Ата ібн Халіль абу ар-Рашти для негайного повернення Халіату у чисті землі Пакистану.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
23 Зуль Къида 1434 р.х.
29/09/2013
№: PR13098

 

Головне меню