Демократія мстить за допомогою капіталістичної економіки

Пакистан
Друкарня

Велика приватизація державної та громадської власності для іще більшого ослаблення Пакистану

Після підвищення цін на електроенергію та паливо до безпрецедентного рівня, уряд Каяні-Шаріфа об’явив  про приватизацію чергових  31 підприємств державної власності для подальшого ослаблення Пакистану. Це стало результатом домовленості з МВФ, який поставив в обов’язок уряду Пакистану продати ці організації до кінця вересня, у якості попередньої умови для другого траншу кредиту МВФ.   

Капіталізм ослаблює суспільство за допомогою  приватизації громадської та державної власності. Держава починає просити додаткові кредити, тому що вона позбавляється у результаті приватизації величезного прибутку від важкої промисловості та інфраструктури, за допомогою яких вона могла б піклуватись про справи  народу. Суспільство стає нічним та бореться за вдоволення навіть основних потреб, тому що воно позбавлено величезної користі від громадської власності, із числа якої нафта, газ та електроенергія. Таким чином, капіталізм забезпечує циркуляцію багатства тільки серед не чисельного багатого прошарку суспільства. Це кардинально відрізняється від того, що встановлено Ісламом для держави, а також приватної та громадської власності.  
 
Іслам також відрізняється від комунізму, який націоналізує усе та передає усю власність державі, будь вона громадська або приватна власність, що призводить до виснаження суспільства від бідності та труднощів. Саме тому люди відчували труднощі у купівлі навіть муки та картоплі, у той час як державна казна розросталась завдяки прибуткам від нафти та газу.
 
Тільки Халіфат стане втілювати закони Ісламу, у результаті чого багатство буде органічно обертатися серед усього суспільства, як це встановлено Аллахом, на відміну від повних недоліків економічних законів, встановлених людиною. Аллах ﷻ говорить:

كَيْ لاَ يَكُونَ دُولَةً بَيْنَ الأَغْنِيَاءِ مِنْكُمْ

«..Щоб не дісталась вона багатим серед вас». (57:7).

Нинішні правителі є бідою та тягарем для народу і повинні бути усунуті. Вони навмисно марнотратно витрачають державну та громадську власність, щоб згодом закликати до її приватизації як єдиного шляху отримання з них прибутку. Вони розпродають навіть «несучі золоті яйця» (які приносять величезні прибутки) енергетичні та телекомунікаційні гіганти на кшталт OGDCL и PTCL. Усе це робиться по вказівці колонізаторів, які хочуть, щоб мусульмани були позбавлені багатств, які Аллах дарував їм.

О, озброєні сили Пакистану!

Хіба побаченого вами не досить? Або ви чекаєте приходу того дня, коли люди почнуть битися один з одним через їжу? Нехай  щирі та хоробрі із вас встануть, щоб врятувати економіку Пакистану від знищення, негайно надавши Нусрат для Халіфату.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані
29 Зуль Къида 1434 г.х.
05/10/2013
N0: PR13100

Головне меню