Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан провів по усій країні демонстрації проти американського панування

Пакистан
Друкарня

Покладіть край американському пануванню, зачиніть американські бази та посольства

Демонстрація в Пакистані 14.12.2013Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистану провів по усій країні демонстрації з вимогою покласти край американському пануванню у регіоні. У даних демонстраціях взяли участь сотні людей. Учасники тримали у руках наступні плакати та транспаранти: «Вибухи, небезпека та нестабільність…

Причина цього – Америка та віроломні правителі… Халіфат – єдине рішення», «Покладіть край американському пануванню.. Зачиніть американські бази та посольства». Демонстранти виразили свій гнів стосовно постійно зростаючої американської гегемонії у країні та закликали озброєні сили покласти край війні Фітни (смути), до якої підбурює Америка. Це ж у свою чергу можливо тільки, якщо ці офіцери зачинять американські посольства, консульства, бази та схованки спецслужб, а також видворять із країни американських дипломатів та військових.  

Демонстранти також закликали щирих офіцерів виконати свій завіт зі своїм Господом Аллахом ﷻ та Його Посланцем ﷺ по захисту земель та їх народу. Вони також закликали офіцерів до усунення зрадників у політичному та військовому у керівництві та наданню Нусрату Хізб ут-Тахрір для повернення у Пакистану Халіфату. І це у силу того, що Халіфат є найбільш важливим ісламським обов’язком і тільки за допомогою його повернення можна остаточно покінчити з невірною капіталістичною системою та американською гегемонією.

Люди виразили свою рішучість у продовженні мирної політичної та ідеологічної боротьби для викорінення американського панування та повернення Халіфату. Вони заявили, що будуть терпіти труднощі на цьому шляху, будучи наповненими рішучістю та терпінням.

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір і вілаяті Пакистан
11 Сафар 1435 р.х.
14/12/2013
N0: PR13109

Фото