Вибух бомби у Табліг центрі м. Пешевара

Пакистан
Друкарня

Режим Рахіла-Наваза повинен викорінити американську присутність у Пакистані

Хізб ут-Тахрір засуджує учорашній кривавий напад на Табліг центр у Пешеварі, вважаючи режим Рахіл-Наваза напряму відповідальним за це лихо, тому що саме він розв’язав руки тим, хто надав тисячі віз американцям, пов’язаним з мережею Реймонда Девіса та сприяє іноземним силам у плануванні та керівництві нападами на військову та громадянську інфраструктуру по усій країні.

Хіба може будь-який щирий мусульманин навіть подумати про здійснення подібного порочного нападу? Протягом останнього тижня поліцейські офіцери та політики від Карачі до Пешевара стали мішенню численних нападів, і тепер було скоєно напади на Табліг центр. Відповідальність за даний напад була напряму покладена на мусульман із Зони племен для того, щоб можна було спричиняти тиск на муджахідів, які б’ються проти американських сил, з тим, щоб нав’язати їм американський план обмеженого виводу військ із Афганістану. Якщо ж вони не приймуть цей план, то подібні напади будуть використані для того, щоб розв’язати проти них військову операцію. Тому не дивно те, що у той час як ніхто не взяв на себе відповідальність за учорашній напад, глашатаї режиму пов’язали дану подію з мусульманами Зони племен і стали закликати до військової операції проти них. Це чергова змова, яка ставить на меті перетворити озброєні сили Пакистану у паливо для хрестової війни, закликаної зміцнити американське панування.
 
Хізб ут-Тахрір роз’яснює щирим офіцерам в озброєних силах, що істинним злочинцем у даному кривавому конфлікті на території Пакистану та Афганістану є Америка. Доти, доки Америка не буде витурена із регіону, віддані їй агенти продовжать підтримувати мережу Реймонда Девіса, проливаючи іще більшу мусульманську кров заради того, щоб заманити озброєні сили Пакистану у пастку, у межах якої вони будуть вести війну смути у Зоні племен.

Тому Хізб ут-Тахрір вимагає від щирих офіцерів того, щоб вони не спостерігали за цією руйнівною грою, а використовували свою міць для того, щоб схопити зрадників, надати Нусрат Хізб ут-Тахрір та встановити Халіфат. Халіфат негайно зачинить американські бази, посольства, консульства та лінії забезпечення НАТО, витурить усіх дипломатів, військових та співробітників розвідки, а також покладе край цій грі, яка породжує вогонь та пролиття крові у регіоні. Виступіть та виконайте свій обов’язок по захисту Умми та наданню Нусрату для правління Ісламом, щоб виконати те, що наказано Аллахом ﷻ та заслужити Його нагороду за це.

وَفِي ذَلِكَ فَلْيَتَنَافَسِ الْمُتَنَافِسُونَ

«Нехай же заради цього змагаються ті, хто змагається!». (83:26)


Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
16 Раби уль-Авваль 1435 р.х.
17/01/2013
N0: PR14002

Головне меню