Політика режиму Рахіль-Наваза у Північному Вазиристані посилить зло з боку Америки

Пакистан
Друкарня

Голова Центрального комітету зі зв’язків Хізб ут-Тахрір у Пакистані проводить прес-конференці
Американська присутність є причиною вибухів і хаосу
Політика режиму Рахіль-Наваза у Північному Вазиристані посилить зло з боку Америки

Голова центрального комітету зі зв’язків Хізб ут-Тахрір у Пакистані, Саад Джигранві, провів сьогодні в Лахорі прес-конференцію. Метою даної прес-конференції було викриття порочної і брехливої політики режиму Рахіля-Наваза відносно Північного Вазиристану.

Пан Саад Джигранві заявив, що за вибухами і хаосом у Пакистані стоїть Америка. Таке свавілля в Пакистані вигідне тільки Америці. Вона хоче, щоб збройні сили Пакистану націлилися на бійців із зони племен, котрі пересікають кордон з Афганістаном з метою боротьби з американською окупацією в Афганістані.

Також він заявив, що повномасштабна озброєна операція у Північному Вазиристані тільки посилює американський контроль над Афганістаном і забезпечує збереження її присутності. США бажає розпалювання конфлікту в пакистанській зоні для здійснення впливу на присутніх і солдат, які б’ються там. Тим самим вона прагне послабити можливості афганського Талібану, а також вимусити їх піти на укладення домовленостей з Америкою, згідно з якими вони повинні будуть схвалити постійну американську присутність в Афганістані у вигляді військових баз і часткових підрядчиків безпеки.

Також Джигранві додав відносно самих операцій у Північному Вазиристані, що Америка потребує їх більше, ніж колись. За допомогою переговорів, після часткового виводу військ, Америка відчайдушно намагається забезпечити для себе постійну присутність на території Афганістану, озброївшись своєю зруйнованою економікою, полеглою духом і зануреною в боягузтво армією. Саме тому вона мобілізувала зрадників всередині керівництва Пакистану, щоб збільшити вигуки про проведення дій і переговорів. Мало того, що США намагається домогтися перемоги, яку вона ніколи б не змогла самостійно отримати, мусульмани продовжують страждати від втрат заради збереження американської безпеки подібно до того, як вони постраждали під час попередніх операцій.

Саад Джигранві завершив свою промову тим, що ми ніколи не побачимо миру, поки Америка зберігає свою присутність у нашій середі. Зрадники у нашому керівництві постійно вказують нам на ту чи іншу причину, щоб свідомо ввести нас в оману від ім’я своїх американських панів, але вони ніколи не покажуть основну причину, якою є американська присутність. Він також сказав, що Іслам не дозволяє укладати різноманітні угоди з яким би то не було ворогом на кшталт Америки, і тому необхідно усунути з Пакистану її присутність, її бази, посольства, консульства і штаб, оскільки без видворення Америки з регіону буде вкрай важко навіть просто уявити мир у нашій середі.

Примітка: Повний текст даної промови оприлюднений разом із даним прес-релізом і його можна подивитися і завантажити на сайті http://pk.tl/1ewZ.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
13 Рабі ас-сані 1435 р.х.
13/02/2013
N0: PR14008

 

Головне меню