Під час відвідання Пакистану Уільям Бернс зажадав проведення військової операції у Північному Вазиристані

Пакистан
Друкарня

Збройні сили Пакистану повинні відкинути американську вимогу з проведення військових операцій у Північному Вазиристані

Заступник Держсекретаря США Уільям Бернс, під час свого візиту до Пакистану зажадав негайного проведення озброєних операцій у Північному Вазиристані проти тих моджахедів, які воюють в Афганістані проти американських окупаційних сил. Його вимога підтверджує той факт, що дана війна ведеться не проти тероризму, а проти моджахедів, що б’ються проти американської окупації. Народ Пакистану і його збройні сили вже з початку чудово розуміли, що моджахеди є тими, хто б’ється проти американської окупації, а також тими, хто проголосив Джихад і виконує обов’язок, встановлений Ісламом.

. Боягузливі американські сили, не дивлячись на свою військову міць, не можуть протистояти невеликій кількості моджахедів, озброєних слабкою зброєю. Тому Америка співпрацює зі зрадниками у політичному і військовому керівництві Пакистану з метою утиску тих моджахедів у зоні племен, які чинять опір американській окупації в Афганістані. Однак народ Пакистану і його збройні сили не бажають смерті моджахедів, що б’ються з американськими хрестоносцями. Слідуючи американським інструкціям, зрадники у політичному і військовому керівництві дозволили мережі Реймонда Девіса проникнути у Пакистан, планувати і контролювати терористичні напади на військові і громадські цілі. Тому, після кожного терористичного акту провина лягала на мусульман із зони племен, і пакистанці з військовими були вимушені повірити у те, що ця війна не є війною з боку Америки, а є їх власною війною. Зрадники завжди використовували цю пропагандистську техніку, щоб забезпечити безпеку для американських сил в Афганістані, змусивши збройні сили Пакистану здійснити військові операції в зоні племен.

Чи є просто збігом прогресування нападів на пакистанські збройні сили в зоні племен кожного разу, коли очікується приїзд до Пакистану якихось американських політичних або військових осіб з вимогою проведення військових операцій у тій самій зоні племен? За день до візиту Уільяма Бернса відбулися напади на пакистанських військових у північному Вазиристані, у ході яких десятеро з них було вбито. Днями раніше, арешт американського агента ФБР в аеропорту Карачі і вилучення шпигунських приладів, знайдених серед його речей, у черговий раз є явним нагадуванням того, що за кожним терористичним актом у Пакистані стоїть американська розвідка і мережа Реймонда Девіса. Безсумнівно, Америка користується поганою славою у світі за проведення чорних операцій у розпалюванні конфліктів малої інтенсивності.

Хізб ут-Тахрір бажає прояснити для збройних сил Пакистану, що допоки зрадники у політичному і військовому керівництві залишаються при владі, вони будуть дозволяти американським спецслужбам і мережі Реймонда Девіса розповсюджувати панування терору по всій країні, а також проливати нашу кров заради війни з терором з метою забезпечення захисту боягузливим американським силам в Афганістані. Отже, ми повинні виступити і взяти справи у свої руки, надавши нусрат Хізб ут-Тахрір під керівництвом його аміра, шейха Ата бін Халіля Абу ар-Рашти, у відновленні Халіфату. Тоді, на відміну від сьогоднішньої ситуації Пакистану, Ісламська конституція Халіфату проголосить Америку ворогом, а не другом і Халіф мобілізує кращу армію світу, щоб зачистити цей регіон від бруду американської присутності. Одна тільки ця дія забезпечить тривалий мир у даному регіоні. Аллах ﷻ говорить:

((لاَ يَتَّخِذْ الْمُؤْمِنُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ وَمَنْ يَفْعَلْ ذَلِكَ فَلَيْسَ مِنْ اللَّهِ فِي شَيْءٍ))

«Віруючі не повинні вважати невіруючих своїми помічниками і друзями замість віруючих. А хто робить таким чином, той не має жодного відношення до Аллаха…» [сура Аль Імран: 28]


Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір
У вілаяті Пакистан
11 Раджаб 1435 г.х.
10.05.2014
N0: PR14028

Головне меню