Затверджений МВФ бюджет на 2014-15 рр. для Пакистану забезпечить подальше руйнування економіки

Пакистан
Друкарня

 

Демократія і диктатура виконують капіталістичну економіку

У суботу, 10 травня 2014, Міністр фінансів Пакистану Ісхак Дар ровів прес-конференцію разом із очільником Місії МВФ у Пакистані Джеффрі Френксом, а також заявив про домовленість відносно проекту бюджету на 2014-15 рр. Згідно з даною домовленістю, будуть стягуватися 220 мільярдів рупій у вигляді податків, понижено субсидії на електроенергію і податки на імпорт у найближчі три роки.

У Пакистані демократичні і диктаторські правителі завжди отримують бюджет, встановлений МВФ, який є інструментом західного колоніалізму, за допомогою якого вони постійно обдурюють народ, заявляючи що бюджет складено «всередині країни». Міністр фінансів режиму Рахіля-Наваза прилюдно розкрив зміст даної домовленості, затвердженої МВФ, на переповненій прес-конференції, згідно з якою Пакистан є державою, що володіє ядерною зброєю і налічує 180 мільйонів населення, а також не є незалежною у своїх економічних справах.

Домовленість з МВФ відносно бюджету на 2014-15 поневолить економіку Пакистану за допомогою міжнародних колонізаторських установ у той час, коли місцева промисловість і сільське господарство будуть руйнуватися і надалі. Призначення 220 мільярдів рупій і пониження субсидій на електроенергію означає, що вартість сировини і матеріалів для місцевої промисловості і сільського господарства різко зросте, що приведе до дороговартісного виробництва. Окрім того, пониження податків на імпорт зменшить здатність товарів місцевого виробництва конкурувати з пониженими у вартості імпортними товарами від закордонного виробника. І це приведе до закриття іще більшої кількості установ місцевої промисловості, великим втратам у сільськогосподарському виробництві і погіршенню положення безробіття.

Такою є ганебна реальність бюджету Пакистану, який був наданий нашим «компетентним» Міністром фінансів у якості «запозиченого» бюджету за кілька тижнів до його доповіді про нього. Однак, режим як і раніше наполягає, що майбутній бюджет буде складений «всередині країни», згідно з інтересами країни і її народу. Демократичні і диктаторські правителі захищають інтереси своїх західних хазяїв, зокрема Америки, і забезпечують розорення промисловості і сільського господарства Пакистану таким чином, щоб Пакистан ніколи не зміг стати економічно сильною державою і завжди підкорювався слідуванню американським інструкціям.

Демократія і диктатура довели Пакистан до краю. Пакистан потребує конституції, введеної виключно з Корану і Сунни, тому що лише Ісламська конституція може збільшити його справжній потенціал.  Лише Халіфат буде виконувати подібну Ісламську конституцію, яка надасть право державі отримувати величезні прибутки за рахунок управління природними ресурсами, такими як нафта, газ, корисні копалини і електроенергія, оскільки дані ресурси відносяться до суспільної власності, а також власності подібно до важкої промисловості, виробництва важкого озброєння, телекомунікаціям, великомасштабним будівничим проектам і транспортній інфраструктурі, а також не дозволить стягувати будь-які податки з бідних. Дані джерела прибутку встановлені Ісламом і дозволяють отримати таку кількість прибутків, що держава не буде потребувати іноземних позик. Отже, Халіфат остаточно звільнить ці землі від вказівок західних колонізаторських фінансових інститутів і це станеться незабаром, з волі Аллаха.
 

Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
14 Раджаб 1435 р.х.
13/05/2014
N0: PR14030

Головне меню