М’ясника Гуджарату привітали і запросили відвідати Пакистан

Пакистан
Друкарня

Радість режиму Рахіля-Наваза відносно перемоги Моді є зрадою крові мусульман

Моді був квапливо запрошений урядом Рахіля-Наваза, іще до його призначення на посаду прем’єр-міністра. Учора вдень, Наваз Шаріф зателефонував Моді, м’яснику Гуджарату, привітав його і передав йому найкращі побажання. Хізб ут-Тахрір запитує режим Рахіля-Наваза про те, як може він вітати людину, яка керувала вбивством тисяч мусульман і зґвалтуванням цнотливих мусульманських жінок? Невже режим настільки дорожить екстремістськими індусами, що він святкує перемогу Моді, залишаючи інші, більш невідкладні справи заради його запрошення? Радість, висловлена режимом Рахіля-Наваза показує, що їх не цікавить ані біль, ані травми, ані суворі випробування, що випали на долю мусульман. Вони навіть готові гостинно приймати людину, уся особистість якої просякнута благословенною кров’ю пригноблених мусульман, а не лише його руки!

Що стосується очікувань режиму, що регіон буде насолоджуватися миром і стабільністю через перемогу Моді, то це є мрією божевільного. Успіх БДП сьогодні відновить план США у регіоні, який був заблокований під час правління Партії Конгресу. Даний план полягав у перетворенні Індії на державу для опору зростаючій потужності Китаю. Безсумнівно, Моді вже заявляє про те, щоб проголосити це століття «Століттям Індії», надихаючи почуття індусів думкою про Велику Індію» (Ахунд Бхарат).

Під час правління попереднього уряду БДП, Америка влаштувала значні поступки з боку Пакистану за допомогою своїх агентів, Наваза Шаріфа і потім Мушаррафа. У числі цих поступок був відступ з Каргіла, заборона діяльності кашмірських моджахедів, відступ від історичної позиції Пакистану у відношенні окупації Кашміру, передислокація збройних сил від індійського кордону до афганського, а також відкриття економіки Пакистану для індійських товарів таким чином, щоб Індія змогла стати домінуючою державою у регіоні. Сьогодні ця партія БДП повернулася до влади, режим Рахіля-Наваза встановлений для того, щоб іти на подальший компроміс у питанні безпеки Пакистану і його економічних інтересів для виконання у життя американського бачення у відношенні Індії.

Мусульмани Пакистану повинні мобілізуватися, щоб змусити правителів відкинути цей американський проект. Індійська перевага у регіоні послабить вплив Пакистану на радість індуським багатобожникам. Мусульмани не можуть змиритися з цією ситуацією, оскільки їх пращури не жертвували своїми сотнями тисяч життів для встановлення Пакистану, щоб він був зрештою кинутий до ніг індуської держави.

Хізб ут-Тахрір закликає мусульман Пакистану і його збройні сили до встановлення Халіфату у Пакистані, щоб стати опірним пунктом в об’єднанні усіх мусульманських земель та їх народів під керівництвом одного Халіфа, таким чином визволивши усіх людей регіону від тиранічного правління індуських багатобожників. Аллах ﷻ сказав:

((مَا يَوَدُّ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ وَلاَ الْمُشْرِكِينَ أَنْ يُنَزَّلَ عَلَيْكُمْ مِنْ خَيْرٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَاللَّهُ يَخْتَصُّ بِرَحْمَتِهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ))

Невіруючі люди Писання і багатобожники не хочуть, щоб вам посилалося благо від вашого Господа. Аллах же відмічає Своєю милістю, кого побажає. Аллах володіє великою милістю. [Сура Аль-Бакара: 105]
 

Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір
У вілаяті Пакистан
18 Раджаб 1435 р.х.
17/05/2014
N0: PR14032

Головне меню