Чорний американський закон ухвалено національною асамблеєю

Пакистан
Друкарня

Законопроект про захист Пакистану спрямований на збереження американського панування

Учора вночі, у понеділок 7 квітня 2014,  режим Рахіля-Наваза примусив більшість Національної Асамблеї ухвалити безжальний закон під назвою «Законопроект про захист Пакистану». Цей закон надає широкі повноваження, які включають у себе відкриття стрілянини на ураження по підозрюваних, затримання до 90 днів і тримання у таємниці місця їх ув’язнення. Хіба це є способом захисту Пакистану?

Під час війни з терором, зрадники у політичному і військовому керівництвах використовували дані методи на протязі останніх тринадцяти років. Даний закон не був виданий у цілях боротьби з тероризмом, оскільки усі положення цього законопроекту вже виконуються з моменту початку так званої «війни з терором». Насправді, якщо б режим Рахіля-Наваза мав серйозні наміри в усуненні тероризму, він би викоренив мережу Реймонда Девіса, яка є основною причиною тероризму. Фактично, даний закон був виданий, щоб змусити замовкнути тих, хто вимагає вигнання США із Пакистану і виконання релігії Аллаха ﷻ.

Такого роду антитерористичні закони є прикладом політичного тиску Америки і впроваджуються за допомогою її агентів у мусульманському світі. З 1970-х років Америка створила національну і міжнародну громадську думку, яка відповідає її точці зору про те, що є тероризмом. Оскільки США визнала Іслам своїм найлютішим ворогом після падіння комунізму, ісламські країни розглядаються на даний момент у якості стратегічних регіонів, у яких буде здійснюватися антитерористичний закон у цілях посилення свого впливу і утримання їх під контролем. У зв’язку з цим, ми бачимо, що чимало ісламських рухів тавруються з боку США терористичними. Навіть ті політичні партії та рухи, які не використовують матеріальних дій для здійснення своїх цілей, не змогли уникнути того, щоб на них не навісили цього ярлика. Таким чином, Америка розглядає діяльність будь-якого руху, партії чи держави, які закликають до повернення Ісламу - терористичними діями, що порушують міжнародний закон. За допомогою даного виправдання і примушення країн, які прийняли антитерористичне законодавство, Америка здатна мобілізувати сили цих країн під своїм керівництвом для боротьби з цими рухами, партіями чи державами.

Схвалення даного закону, сприяючого американському пануванню показує, що зрадники у військовому і політичному керівництві жадають продовження американського хрестового походу проти Ісламу. Маючи повноваження к прийнятті законів і влади більшості, вони визнають легальними ці безжальні закони. У цьому і полягає жорстокість вигаданих людиною систем, будь то демократія або диктатура, оскільки вони можуть перетворювати харам у халяль одним розчерком пера.

Обов’язком тих мусульман, які працюють задля відновлення Халіфату або підтримують його відновлення, з числа ЗМІ та інших мусульман, є викриття реальності цього закону для ісламської і світової громадської думки. Їм також необхідно викрити реальність американської політики, яка працює заради домінування в усьому світі за допомогою даного закону, а також те, що саме США є справжнім виконавцем багатьох вибухів і бомбардувань по всьому світу, приписаних мусульманам, партіям і державам.


Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
08 Джумада ас-сані 1435 р.х.
08/04/2014
N0: PR14018

Головне меню