Викореніть мережу Реймонда Девіса, націлену на наші збройні сили

Пакистан
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан засуджує напад на двох офіцерів коло Равалпінді по дорозі до Фатех Джанг і прохає Аллаха ﷻ піднести статус вбитих офіцерів і дарувати терпіння їх рідним.

9 травня 2014 року заступник держсекретаря США, Уільям Бернс попрохав зрадників у політичному та військовому керівництві Пакистану почати військові дії до встановлення наступного маріонеткового афганського уряду. Америка відчайдушно потребує проведення операцій проти тих моджахедів, які воюють проти американців в Афганістані. Щоб створити бажану громадську думку серед військових  народних мас для здійснення даної мети, мережа Реймонда Девіса почала напади на збройні сили. Чи є це просто збігом що усілякого разу, коли Америка прохає ініціювати подібні операції, посилюються напади на збройні сили Пакистану, особливо у зонах племен і по всьому Пакистану загалом? Ніхто у Пакистані окрім американських військових та офіцерів розвідки не має права вільно пересуватися по усіх об’єктах нашої військової інфраструктури, придбаваючи знання про пересування інших військовослужбовців. Арешт Реймонда Девіса у січні 2011 року у Лахорі і нещодавній арешт агента ФБР Джоела Кокса у Карачі доводять, що зрадники у політичному та військовому керівництві надали цілковиту свободу американським терористам для проведення своєї кампанії кровопролиття і хаосу у відношенні Пакистану, його збройних сил та народу.

Сьогодні істинними ворогами Пакистану є американські терористи, які вбивають наших солдатів, використовуючи секретні тактики для того, щоб Америка могла стверджувати, що війна з терором є нашою війною, здійснюючи вплив для відправлення нашої армії боротися з мусульманами з племен, які ведуть Джихад проти американців всередині Афганістану. Для захисту наших збройних сил необхідні операції із закриття американських посольств, консульств, баз і конспіративних квартин та вигнання усіх американських дипломатів, військових, приватних воєнізованих компаній та розвідувальних служб. Саме Америка підбурює до війни проти наших збройних сил, щоб продовжувати вести свою війну окупації у цьому регіоні.

Поки американський вплив у вигляді американських посольств, консульств, дипломатів, військових, розвідувальних служб і мережі Реймонда Девіса залишається у Пакистані і в цьому регіоні, напади у благо Америки проти наших збройних сил триватимуть. Хізб ут-Тахрір прохає мусульман усунути цей зрадницький режим Рахіля-Наваза і встановити Халіфат. Лише тоді мусульмани будуть керовані Праведним Халіфом, який проводитиме необхідні операції зі знищення отруйної американської присутності у Пакистані та Афганістані. Посланець Аллаха ﷺ сказав: « Воістину, Імам – це щит, за допомогою якого б’ються і за допомогою якого захищаються».


Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір
У вілаяті Пакистан
07 Шаабан 1435 р.х.
05/06/2014
N0: PR14036

Головне меню