Зрадницький режим докладає зусилля для забезпечення постійної американської окупації на підступах до Пакистану

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

13 травня 2014, офіційний представник США з Афганістану та Пакистану Джеймс Ф. Доббінс, після свого важливого візиту до Пакистану, де він зустрівся з головними фігурами військово-політичного керівництва, проголосив про те, що очолювана США військова присутність в Афганістані залишатиметься «значною», не дивлячись на вивід військ у цьому році. Насправді Америка має намір залишатися в Афганістані, її посадові особи носяться туди і назад до Кабулу для забезпечення дев’яти баз і більше 100000 персоналу, після 2014 року. У цей час американські люди у пакистанському керівництві рішуче мобілізувалися, проводячи зустрічі всюди і роблячи офіційні заяви. Найвиднішим були заклики і приготування до проведення спецоперацій у двох зонах, Північному Вазиристані та Карачі.

Що стосується Північного Вазиристану, то він є головною перешкодою для практичного здійснення американського амбіційного довготривалого плану із забезпечення своєї присутності на підступах єдиної мусульманської країни, що володіє ядерною зброєю. С 2001 и до сих пор, Північний Вазиристан є трампліном для найзапеклішого і добре організованого опору американській окупації в Афганістані. Дійсно, на протязі історії хоробрі та розумні візири даного життєво важливого регіону були головними борцями та ватажками інших бійців проти ворожих загарбників, якими сьогодні є Америка, до неї була Радянська Росія та британське панування раніше. Будучи скутою економічним крахом, політичною кризою, а також паралізованою страхом у військовому плані, Америка вимушена вимагати від збройних сил Пакистану «діяти більш активно»,одночасно закликаючи їх до руйнування мережі Хаккані у Північному Вазиристані, яка змушує їх політиків прокидатися вночі в холодному поті, а також штовхає солдатів до самовбивства та інтоксикації у силу всеохоплюючого страху.

Окрім цього, Америка також занепокоєна тим, наскільки пакистанські збройні сили та їх розвідувальне крило ISI поважають мусульман Північного Вазиристану. Ця висока оцінка неминуча, тому що пакистанські збройні та розвідувальні сили тісно співпрацювали з мусульманами Північного Вазиристану для викоренення окупації Афганістану з боку тодішньої наддержави Росії, розгромивши її настільки, що вона більше не насмілилася повернутися туди знов. Ця висока думка є неминучою, тому що мусульманське населення Пакистану у зоні племен, військові та розвідка розділяють любов до битви на шляху Аллаха ﷻ проти кяфірських ворожих гнобителів, відмовляючи їм у будь-якій допомозі, підтримці та співпраці, оскільки Аллах ﷻ сказав:

((إِنَّمَا يَنْهَاكُمْ اللَّهُ عَنْ الَّذِينَ قَاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَأَخْرَجُوكُمْ مِنْ دِيَارِكُمْ وَظَاهَرُوا عَلَى إِخْرَاجِكُمْ أَنْ تَوَلَّوْهُمْ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ فَأُوْلَئِكَ هُمْ الظَّالِمُونَ))

«Аллах забороняє вам товаришувати лише з тими, які билися з вами через релігію, виганяли вас із ваших осель і сприяли вашому вигнанню. А ті, які беруть їх собі у помічники та друзі, є беззаконниками». [Сура Аль-Мумтахіна: 9]

А також Аллах ﷻ сказав:

((يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قَاتِلُوا الَّذِينَ يَلُونَكُمْ مِنْ الْكُفَّارِ وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ ))
 
«О ті, які увірували! Бийтеся з невіруючими, які знаходяться поблизу вас. І нехай вони переконаються у вашій суворості. І знайте, що Аллах із богобоязливими». [Сура Ат-Тауба: 123]

Тому для запобігання природному об’єднанню мусульманської армії, розвідки і народу племен у якості однієї сили проти окупації, Америка використовує свою надійну і перевірену формулу, яку вона виконує в усьому світі, щоб розділяти і володарювати над іншими народами. Сьогодні американська розвідка та приватні воєнізовані компанії працюють вдень і вночі для проведення нападу під «чужим стягом» від імені мусульман що живуть у зоні племен, а також проведення кампаній потужних вибухів та вбивств проти громадських і військових задля породження фітни і налаштовування одних мусульман проти інших. І поки мусульмани ведуть підрахунок вбитих з числа військових офіцерів, солдат, поліції, вчених, лікарів, адвокатів та звичайних людей, зрадницький режим Рахіля-Наваза піднімає свій голос на користь проведення операцій у Північному Вазиристані.

І у якості іще однієї частини своїх зусиль для запобігання опору своїй постійній присутності у регіоні, Америка вимагає проведення операцій в Карачі, адже він грає величезну роль у джихаді проти американців в Афганістані. Пуштунське населення в Карачі є найбільшим, навіть більшим ніж у Кабулі чи Пешаварі, де простежуються порочні зв’язки з воюючими пуштунами із зони племен. У силу складу Пакистану, Карачі є величезним центром вивчання Ісламу й усіх інших зобов’язань, включаючи джихад проти кяфірів. Саме тому американські агенти у пакистанському керівництві почали інтенсивну і тривалу кампанію у Карачі та ввели безжальний закон, який є законним прикриттям для викрадень, Декрет про захист Пакистану. Вони заявляють, що їх дії спрямовані проти викрадачів, здиників та вбивць, але фактично саме вони є прикриттям для вбивств, викрадень, арештів чи примушення замовкнути тих, хто або б’ється, або закликає до Джихаду проти Америки, включаючи декілька головних керівників моджахедів і вчених. Злочинний режим підтримує цю брехню, не дивлячись на те, що для припинення кровопролиття в Карачі потрібно всього лише кілька днів за допомогою закриття американського консульства і перехоплення складу американської мережі Реймонда Девіса.

О мусульмани Пакистану!

Режим Рахіля-Наваза перетворив нас у відданих нашим ворогам слуг. Він не дбає про наше життя і майно, приречуючи нас на горіння у полум’ї хаосу, породженого американською терористичною мережею, яку режим впровадив у наші міста. Він не дбає про наші збройні сили, розвідку і населення племен, оскільки він породжує розділення і ворожнечу, послаблюючи мусульмани проти своїх ворогів. Його не турбує наша важко добута ядерна зброя, оскільки режим бажає зосередження нашої зброї у межах доступності Америки, він також не дбає про нашу релігію, оскільки працює над тим, щоб загасити заклик до Ісламу і його обов’язків, прагнучи змусити нас підкоритися тим, хто не вірить в Аллаха ﷻ, б’ється з нами й окупує наші землі.

Підніміть свій голос проти цих злочинних операцій, чиєю єдиною метою є захист американського панування у регіоні. Працюйте разом із Хізб ут-Тахрір для знищення цього зрадницького режиму і встановлення Халіфату. Лише тоді мусульмани під керівництвом Праведного Халіфа проведуть істинно необхідні операції зі знищення отруйної американської присутності на території Пакистану та Афганістану. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

«إِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ»

«Імам – це щит, за допомогою якого б’ються і захищаються».

О мусульмани у збройних силах Пакистану!

Хіба ви не були свідками зради достатньої кількості людей, які сидять верхи на ваших плечах, над вашими головами? Іще не пізно повернути назад американські плани. Згадайте хто ви! Ви – сини Ісламу і спадкоємці вікової спадщини Ісламського правління у цьому регіоні. Надайте Нусрат Хізб ут-Тахрір під керівництвом його Аміра, Шейха Ата ібн Халіля Абу ар-Рашти для повернення Халіфату, який покладе кінець розділенню і доб’ється єдності, зупинить війну Фітни і почне Джихад проти ворогів, зупинить поразку і забезпечить перемогу. Аллах ﷻ сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمْ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأَرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنْ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلاَّ قَلِيلٌ، إِلاَّ تَنفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا وَيَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ وَلاَ تَضُرُّوهُ شَيْئًا

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задовольняєтеся мирським життям більше, ніж Останнім життям? Але минаюче задоволення мирського життя у порівнянні з Останнім життям мізерне. Якщо ви не виступите у похід, то Він піддасть вас болісним стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не зашкодите Йому, адже Аллах здатний на усіляку річ». [Ат-Тауба: 38-39]


Хізб ут-Тахрір Вілаят Пакистан
24 Раджаб 1435                                                                                                    
2014/05/23                                                                                           

Головне меню