Операція у Північному Вазиристані: Переслідування мережі Хаккані є вимогою США

Пакистан
Друкарня

26 червня 2014, під час проведення брифінгу з журналістами відносно проведення військової операції у Північному Вазиристані, генеральний директор служби зі зв’язків з громадськістю (ІСПІ), генерал-майор Асім Салім Баджва заявив: «Для військових немає різниці між групами Техрік-і-талібан Пакистан (ТТР) та групами мережі Хаккані, усі терористичні групи будуть знищені».

Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистан запитує генерал-майора Асіма Саліма Баджва, чому на протязі десятиліть дотримувалися зв’язку з мережею Хаккані, а також, чому його раптом осінило, що мережа Хаккані є терористичною організацією? Коли Радянський Союз вдерся до Афганістану, саме мережа Хаккані та Кветта Шура очолювали опір проти радянської окупації. США хотіли знищити свого супротивника Росію, тому вони проголосили мережу Хаккані та Кветта Шура моджахедами і провели прийом на їх честь у Білому Домі. Таким чином, агенти США у керівництві Пакистану слідували по стопах своїх хазяїв у Вашингтоні, проголошуючи їх героями, з таким самим успіхом дозволяючи їм створити притулок у Північному Вазиристані. Однак, коли Америка сама вдерлася до Афганістану, вона проголосила опір проти своєї окупації тероризмом. Тоді її агенти у Пакистані проголосили джихад проти американської окупації тероризмом, і «хороший Талібан» став «поганим Талібаном».

Єдиною метою військових операцій у Північному Вазиристані є зруйнування щирого опору американській окупації в Афганістані. Для того, щоб забезпечити реалізацію даної мети, заступник держсекретаря США відвідав Пакистан 9 травня 2014 року і наказав зрадникам у політичному та військовому керівництві Пакистану почати військові операції у Північному Вазиристані проти тих груп, які чинять опір американській окупації в Афганістані. Для цієї самої мети Конгрес США зв’язав допомогу Пакистанові з поступливістю американській вимозі про проведення військових операцій у Північному Вазиристані, а також, щоб досягти даної мети, США забезпечили Фонд підтримки коаліції (CSF), як про це повідомляє посол Пакистану в США, Джаліл Аббас Джилані.

Визволення мусульманської землі від кяфірської окупації є джихадом та наказом Аллаха. Однак, режим Рахіля-Наваза відвернувся від даного наказу Аллаха ﷻ і замість цього вирішив забезпечити окупацію Афганістану американськими хрестоносцями. Він спалює благословенну кров пакистанських військових у якості палива у цій американській хрестовій війні, наказуючи офіцерам вбивати своїх власних братів. Аллах ﷻ назвав джихад проти кяфірів «добром», а режим Рахіля-Наваза проголосив його «злом» і тим самим накликав на себе гнів Аллаха.

Хізб ут-Тахрір запитує щирих офіцерів у збройних силах про те, як довго вони будуть залишатися бездіяльними перед обличчям даних зрад. Хізб попереджає вас про те, що ваша бездіяльність перед цими зрадами також накликає гнів Аллаха ﷻ і на вас. Хізб ут-Тахрір повідомляє вам про те, що для того, щоб зруйнувати плани кяфірів проти мусульман і удостоїтися честі проголосити джихад під керівництвом праведного халіфа, ви повинні діяти зараз і надати нусрат Хізб ут-Тахрір у встановленні Халіфату. Аллах ﷻ сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَىٰ تِجَارَةٍ تُنجِيكُم مِّنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ ﴿١٠﴾  تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّـهِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنفُسِكُمْ ۚ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿١١﴾  يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَيُدْخِلْكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ وَمَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ ۚ ذَٰلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ

«О ті, які увірували! Чи вказати вам на торгівлю, яка врятує вас від болісних страждань? Віруйте в Аллаха та Його Посланця і бийтеся на шляху Аллаха своїм майном та своїми душами. Та буде краще для вас, якщо б ви тільки знали. Він пробачить вам ваші гріхи, введе вас у Райські сади, в яких течуть ріки, і у чудові житла в садах Едему. Це – велике досягнення успіху». [Ас-Сафф: 10-12]
 

Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
29 Шаабан 1435 р.х.
27/06/2014
N0: PR14043

Головне меню