Операції у Північному Вазиристані є зрадою у відношенні збройних сил Пакистану

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Під час благословенного місяцю Рамадан, коли на протязі 14 сторіч мусульмани святкували перемоги над своїми ворогами, режим Рахіля-Наваза проводить військові операції у Північному Вазиристані.

Однак, замість того щоб мати привід для святкування, військові операції у Північному Вазиристані є крайнім віроломством у відношенні збройних сил Пакистану, спрямованим на знищення здатності боротися проти реалізації злісного американського плану у регіоні.

Сьогодні Америка прагне встановити постійну присутність в Афганістані на підступах до єдиної у світі мусульманської ядерної держави, а саме до Пакистану. Дана присутність охоплює десятки тисяч співробітників служб безпеки та кілька баз під приводом часткового, обмеженого виводу військ. Однак, на протязі усієї своєї окупації Америка чудово усвідомлює смертельну загрозу для свого плану, яка надходить від збройних сил Пакистану, якщо вони будуть очолюватися щирим мусульманським керівництвом. В інтерв’ю у березні 2009 року Девід Кілкулен, радник командувача Центрального командування США, заявив: «Пакистан має 173-мільйонне населення, 100 ядерних боєголовок, армію більшу за армію США…Зараз ми наближуємося до точки…екстремістського перевороту, який змусить здаватися мізерним усе, що ми бачили до сьогоднішнього дню у війні з терором». У статті, оприлюдненій у New Yorker за 16 листопада 2009 року говорилося: «Головною небезпекою є заколот, у якому екстремісти всередині пакистанських збройних сил можуть здійснити переворот… Старший посадовець в адміністрації Обами згадав про Хізб ут-Тахрір,…метою якого є встановлення Халіфату».

Америка обізнана про величезні можливості пакистанських збройних сил для завершення іноземної окупації в мусульманських землях. Вона була свідком цьому, коли Радянський Союз вдерся до Афганістану. Висококваліфікована розвідка пакистанських збройних сил, а саме міжвідомча розвідка (ISI), організувала та мобілізувала бійців із зони племен проти російської окупації, які завдали такого удару по Росії, що вона повністю вивела свої війська і ніколи більше не наважувалася повернутися. Тому тепер, коли Америка сама вдерлася до Афганістану, у пакистанських збройних сил є можливість вигнати її з регіону назавжди. А також США знає, що Північний Вазиристан є ключем до стратегічної сили у регіоні, який захищає його землі та народ від шкоди.

Тому, для того щоб одночасно розділити мусульман, потопити збройні сили у трясовинні громадянської війни і відібрати стратегічну силу Пакистану, Америка спеціально посилює вимоги для проведення операцій у Північному Вазиристані з вересня 2011 року. І як раз перед даними операціями заступник держсекретаря США Уїльям Бернс відвідав Пакистан 9 травня 2014, а також особисто зустрівся з головними агентами у військовому та політичному керівництві Пакистану та доручив їм вжити заходи проти бойовиків, що завдають удари по американських силах в Афганістані. За цим прослідувало те, що Конгрес США зв’язав допомогу Пакистанові з проведенням військових операцій у Вазиристані і сьогодні Америка забезпечила допомогу у проведенні даних операцій у Північному Вазиристані з Фонду підтримки коаліції.

Спільно з вимогами для проведення операцій у Північному Вазиристані, Америка використала свою розвідку та приватні військові компанії, такі як мережа Реймонда Девіса, щоб організувати напади на збройні сили і громадське населення Пакистану для того, щоб очорнити репутацію опору племен і створити розкол всередині Пакистану. Саме за допомогою даних атак під чужим стягом, організованих американською терористичною мережею і обвинувачуючи у цьому щирий опір племен, Америка прагне очорнити чистий джихад проти кяфірських окупантів таким чином, щоб її агенти у пакистанському керівництві мали можливість виконати американський план. Саме тому Америка розглядає подібні напади у якості «променю надії». 12 жовтня 2012 року, Вікторія Нуланд, офіційний представник Держдепартаменту США, сказала: «Так очевидно, у якому степені пакистанський народ відвернеться від бойовиків із зони племен, це допоможе їх урядові переслідувати їх. Мабуть, це стало б променем надії у даній жахливій трагедії».

Що ж стосується режиму Рахіля-Наваза, то він віддано сприяв американцям кожною своєю дією. Досі він надає повну можливість американській терористичній мережі всередині Пакистану, дозволяючи її військовослужбовцям вільно розгулювати у стратегічних областях для збору інформації для своїх нападів, визволяючи американських агентів з-під арешту і захищаючи їх притулки, які знаходяться у житлових масивах та на об’єктах військової інфраструктури. Окрім цього, зрадницький режим грає важливу роль в очорненні репутації джихаду, виступаючи у якості американського рупору, навмисно змішуючи щирих моджахедів, які б’ються з американцями, з цими темними фігурами, що нападають на збройні сили Пакистану.

У середу 25 червня, радник прем’єр-міністра з питань національної безпеки та міністр закордонних справ Сартадж Азіз, заявив: «Немає жодної різниці між хорошим талібаном та поганим талібаном, і військова операція у справжній час проводиться в усіх напрямах». 26 червня 2014, генеральний директор служби зі зв’язків з громадськістю (ІСПІ), генерал-майор Асім Салім Баджва заявив: «Для військових немає різниці між групами Техрік-і-талібан Пакистан (ТТР) та групами мережі Хаккані, усі терористичні групи будуть знищені». І зрештою даний злочинний режим розміщує наші збройні сили та співробітників служб безпеки у зоні племен для битви проти власних братів мусульман у нікчемній війні Фітни, спалюючи невинних мусульман з обох сторін у якості палива заради забезпечення американського панування, позбавляючи їх житла і занурюючи їх у відчай! У цьому і полягає істинна подвійна гра проти наших збройних сил.

О мусульмани Пакистану!

Зрадники у військовому та політичному керівництві Пакистану посилено трудяться вдень та вночі для зміцнення американської окупації в Афганістані. Вони не турбуються про мусульман у зоні племен або про наші збройні сили, або про громадське населення у своєму сліпому підкоренні нашим ворогам. Більш того, вони чинять так у той час, коли Америка слабка, спотикається і зазнає поразки. Від Сирії до Іраку та Афганістану боягузливі американські війська бояться мусульманських воїнів, не дивлячись на те, що ті озброєні набагато гірше за них.

Економіка Америки, що руйнується, не здатна напружитися, щоб задовольнити потреби свого надмірно роздмуханого панування. Безсумнівно, Америка боїться вступати у конфлікти з мусульманськими групами, так що ж казати про збройні сили Пакистану, найпотужніші мусульманські збройні сили у світі, якщо б вони мобілізувалися, щоб підняти слово Аллаха ﷻ вище своїх слів, володіючи підтримкою та молитвами усієї Умми? Поверніть Рамаданові його право, перемогу над ворогами за допомогою прагнення у забезпеченні повернення могутньої Ісламської держави Халіфат, яка мобілізує усі свої ресурси в ім’я Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ.

О офіцери збройних сил Пакистану!

Справи зайшли занадто далеко, червоні лінії були пройдені і досі проходяться. Усе у ваших руках, оскільки у вас є усе необхідне, щоб покласти кінець зраді та руйнуванню. Дійте зараз. Викореніть цих зрадників і надайте Нусрат (матеріальна підтримка) Хізб ут-Тахрір під керівництвом його аміра, благородного шейха Ата ібн Халіля Абу ар-Рашти. І лише тоді ви будете керовані праведним Халіфом, використовуючи вашу силу для завершення окупації Афганістану і позбавлення мусульманських земель від будь-якого домінування невірних. Аллах ﷻ сказав:

يٰأَيُّهَا ٱلَّذِينَ آمَنُواْ هَلْ أَدُلُّكمْ عَلَىٰ تِجَارَةٍ تُنجِيكُم مِّنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ ط تُؤْمِنُونَ بِٱللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنفُسِكُمْ ذٰلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ ط يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَيُدْخِلْكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِى مِن تَحْتِهَا ٱلأَنْهَارُ وَمَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِى جَنَّاتِ عَدْنٍ ذٰلِكَ ٱلْفَوْزُ ٱلْعَظِيمُ

«О ті, які увірували! Чи вказати вам на торгівлю, яка врятує вас від болісних страждань? Віруйте в Аллаха та Його Посланця і бийтеся на шляху Аллаха своїм майном та своїми душами. Так буде краще для вас, якщо б ви тільки знали. Він пробачить вам ваші гріхи, введе вас у Райські сади, в яких течуть ріки, і в чудові житла в садах Едему. Це – велике досягнення успіху». [Ас-Сафф: 10-12].
 

    
Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистан
03 Рамадан 1435                                                                                              
2014/07/01                                                                                                

Головне меню