Проголошення про встановлення Халіфату організацією ІДІШ: Встановлення Халіфату змінить світовий порядок

Пакистан
Друкарня

Після проголошення про встановлення Халіфату з боку організації ІДІШ в Іраку, мусульмани всього світу стоять перед дилемою, чи дійсно встановлена Ісламська держава або дана об’ява є тільки риторикою.

Мусульмани знають, що кожна група, яка прагне проголосити про встановлення Халіфату у якомусь місці, зобов’язана слідувати у цьому методові Посланця ﷺ. З цього виходить, що дана група повинна володіти явною владою на землі, де вона може забезпечити внутрішню та зовнішню безпеку, а також у цій місцевості повинні бути присутні усі необхідні компоненти держави, де проголошується Халіфат… Посланець Аллаха ﷺ дотримувався цього за встановлення Ісламської держави в Осяйній Медині, де влада знаходилася у розпорядженні Посланця Аллаха ﷺ, а внутрішня та зовнішня безпека були в руках мусульман, а також були присутні усі необхідні компоненти держави в контрольованій території.

Організація, яка проголосила Халіфат, не володіє реальною Владою ані в Сирії, ані в Іраку, так само як вона не у змозі забезпечити собі як внутрішню, так і зовнішню безпеку. Вони дали присягу халіфові, який не може публічно проголосити себе. Навпаки, він приховується і продовжує знаходитися у такому положенні, у якому він знаходився до проголошення держави, і це суперечить тому, чого дотримувався посланець Аллаха ﷺ. Йому було дозволено сховатися у печері Саур до встановлення Халіфату, але вже після його встановлення він почав дбати про справи людей, очолювати армії, вирішувати суперечки у якості судді, відправляти своїх послів до інших і відкрито приймав інших послів. Таким чином, його положення до і після встановлення держави відрізнялося. Тому проголошення Халіфату організацією «ІДІШ» є тільки риторикою і не має жодної ваги.

Халіфат є державою величі, і шаріат вивів методологію його встановлення, а також шлях, згідно з яким будуть виведені закони для правління, політики, економіки та міжнародних відносин… Це не буде тільки проголошенням його назви, яка буде виголошуватися на інтернет-сайтах та інших ЗМІ. Навпаки, це буде подією, яка здригне увесь світ і його коріння буде міцним та зміцненим на землі, його влада встановить мир і внутрішню та зовнішню безпеку на землі, а також виконуватиме Іслам всередині країни та понесе його всьому світові через заклик та джихад.

Вкрай прикрим є те, що дана об’ява створить негативні наслідки у відношенні ідеї Халіфату серед простих людей. Проголошення держави без будь-якого реального змісту послабить велич Халіфату у серцях простих людей і він стане не більше ніж гарним словом, яке вимовляється з гордістю, але позбавленим будь-якого сенсу. У даний час встановлення Халіфату є настільки близьким, як ніколи і мусульмани з нетерпінням чекають на нього, а також вони бачать, як Хізб ут-Тахрір просувається шляхом Пророка ﷺ, у тому, як він встановив державу в Осяйній Медині…Дана об’ява була зроблена з тією метою, щоб надати картину у свідомості простих людей, згідно з якою Халіфат начебто є поліцейською державою…

Тому кожна мусульманська група повинна працювати для встановлення Халіфату, щоб виконати наказ відносно його встановлення, слідуючи методом Пророка ﷺ.  Він може бути встановлений лише за допомогою слідування методові Посланця Аллаха ﷺ.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
07 Рамадан 1435 р.х.
05/07/2014
N0: PR14045

Головне меню