Покладіть кінець операціям у Північному Вазиристані, викореніть американську окупацію

Пакистан
Друкарня

Хізб ут-Тахрір вілаят Пакитсан роздає прокламації «Операція у Північному Вазиристані є зрадою у відношенні до збройних сил Пакистану»

Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистан видав важливу прокламацію відносно операцій у Північному Вазиристані. Вона починається зі слів попередження на адресу мусульман: «Під час благословенного місяцю Рамадан, коли на протязі 14 сторіч мусульмани святкували перемоги над своїми ворогами, режим Рахіля-Наваза проводить військові операції у Північному Вазиристані. Однак, замість того щоб мати привід для святкування, військові операції у Північному Вазиристані є крайнім віроломством у відношенні збройних сил Пакистану, спрямованим на знищення здатності боротися проти реалізації злісного американського плану у регіоні».

В листівці конкретизується, що головною загрозою для американської присутності в Афганістані є не лише бійці із зони племен, але й збройні сили Пакистану, кажучи про це наступне: «…на протязі своєї окупації Америка чудово усвідомлює смертельну загрозу для свого плану, яка надходить від збройних сил Пакистану, якщо вони очолюватимуться щирим мусульманським керівництвом. В інтерв’ю у березні 2009 року Девід Кілкуллен, радник командувача Центрального командування США заявив: «Пакистан має 173-мільйонне населення, 100 ядерних боєголовок, армію більшу за армію США… Зараз ми наближаємося до точки…екстремістського перевороту, який змусить здаватися мізерним усе, що ми бачили до сьогоднішнього дню у війні з терором». У статті, оприлюдненій у New Yorker за 16 листопада 2009 року говорилося: «Головною небезпекою є заколот, у якому екстремісти всередині пакистанських збройних сил можуть здійснити переворот… Старший посадовець в адміністрації Обами згадав про Хізб ут-Тахрір, метою якого є встановлення Халіфату»».

Загальновідомим є те, що коли збройні сили надали підтримку бійцям із зони племен, вони настільки рішуче відбили опір іноземної окупації з боку Радянської Росії, що вона більше ніколи не насмілилася повернутися. Зі змісту листівки видно, що Америка знала про цей факт: «…для того, щоб одночасно розділити мусульман, потопити збройні сили у трясовинні громадянської війни і відняти стратегічну силу Пакистану, Америка спеціально посилює вимоги для проведення операцій у північному Вазиристані з вересню 2011 року». Далі у прокламації засуджується режим Рахіля-Наваза і його роль у здійсненні даної іноземної змови у відношенні наших збройних сил: «І зрештою, даний злочинний режим розміщує наші збройні сили та співробітників служб безпеки у зоні племен для битви проти власних братів мусульман у нікчемній війні Фітни, спалюючи невинних мусульман з обох сторін у якості палива заради забезпечення американського панування, позбавляючи їх оселі та занурюючи їх у відчай! У цьому і полягає істинна подвійна гра проти наших збройних сил».

Прокламація завершується надихаючим серця закликом: «О офіцери збройних сил Пакистану! Справи зайшли занадто далеко, червоні лінії були пройдені і досі проходяться. Усе у ваших руках, оскільки у вас є усе необхідне, щоб покласти кінець зраді та руйнуванню. Дійте зараз. Викореніть цих зрадників і надайте Нусрат (матеріальна підтримка) хізб ут-Тахрір під керівництвом його аміра, благородного шейха Ата бін Халіла Абу ар-Рашти. І лише тоді ви будете керовані праведним Халіфатом, використовуючи вашу силу для завершення окупації Афганістану і позбавлення мусульманських земель від будь-якого домінування невірних».

Примітка: Ви можете звантажити дану прокламацію за даним посиланням: http://htmediapak.page.tl/
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
08 Рамадан 1435 р.х.
06/07/2014
N0: PR14046

Головне меню