Наваз Шаріф, зараз не час просто висловлювати свої жалкування, необхідно негайно мобілізувати збройні сили!

Пакистан
Друкарня

Різанина мусульман у Палестині

Пізно вночі, у вівторок 15 липня Наваз Шаріф засудив звірства єврейської держави у відношенні мусульман Гази, назвавши їх геноцидом, і попрохав, щоб світ зупинив жорстоку агресію єврейської держави. Хізб ут-Тахрір каже Навазу Шаріфу, що перш ніж просити світ діяти, він повинен спочатку відповісти відносно того, що зробив він, щоб визволити Палестину, як мусульманський правитель, який командує сьомими за розмірами збройними силами у світі, обладнаними ядерною зброєю та балістичними ракетами! Невже він не читав про наказ Аллаха ﷻ:

((وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ))

«…Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти…» [Сура Ан-Анфаль 8:72]? Так чому режим Рахіля-Наваза не надає будь-яку військову силу, щоб допомогти мусульманам Палестини і визволити їх від агресії та окупації єврейської держави?

Як може Наваз Шаріф, з одного боку – висловлювати невдоволення відносно того, що мовчанка та бездіяльність мусульманської Умми зробили палестинців більш вразливими, а євреїв більш агресивними, у той час як з іншого боку, будучи правителем найпотужнішої мусульманської держави, не віддавати наказ збройним силам до мобілізації? У дійсності ж, мусульмани не мовчать, скоріше їх правителі є мертвими трупами, нездатними ані чути, ані діяти. Мусульмани Палестини постійно закликають до правителів мусульман про надання допомоги, і мусульмани в усьому світі вимагають, щоб ці правителі відправили мусульманські збройні сили для їх визволення. О режим Рахіля-Наваза, мусульманська Умма не мовчить, а це ви мовчите поряд із усіма іншими мусульманськими правителями, серця яких перетворилися на камінь, і на вас не діють ані сльози, ані крики ваших братів-мусульман, сестер, матерів та дітей!

О злочинний режим! Ви не можете обдурити цю Умму, стверджуючи, що ви виконали своє зобов’язання за допомогою заклику до того, щоб світ зупинив агресію єврейської держави. Мусульмани в усьому світі знають, що нинішні правителі надсилають війська під стягом ООН у будь-який куточок світу за наказом Вашингтону, але коли їх просять визволити мусульман від гніту кяфірів, вони припали до землі, наче паралізовані. Аллах ﷻ сказав:

((يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ))

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі?...» [Сура Аль-Тауба 9:38].

О режим Рахіля-Наваза! Ваша заява не зможе більше збити з пантелику Умму, оскільки тепер вона знає, що для правителів, будь то демократи або диктатори, Киблою є Вашингтон, а не Кааба, і їх серця резонують з кафірами, а не з цією Уммою. Саме тому, прагнення до встановлення Халіфату серед мусульман в усьому сіті, включаючи Пакистан, збільшується, тому що Халіфат є державою, яка захищає мусульман від їх ворогів і за допомогою якої мусульмани б’ються проти них. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

«اِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ، يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ، وَيُتَّقَى بِهِ»

«Воістину, Імам (Халіф) – це щит, за яким б’ються і яким захищаються».


Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
18 Рамадан 1435 р.х.
16/07/2014
N0: PR14050

Головне меню