Покладіть кінець Фарсу під назвою демократія і диктатура! Працюйте з Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату!

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

У той час, коли уся країна охоплена бажанням революції, 29 липня 2014 прем’єр-міністр проголосив про те, що революція може відбуватися лише демократичним шляхом. Що стосується опозиційних партій, то у встановлений на 14 серпня День незалежності Пакистану, вони ясно дали зрозуміти, що конкурують за те саме крісло, у тій самій системі, з тими самими гаслами. Однак обидві сторони не внесуть будь-яких змін, тому що вся система є порочною, а не лише сам виборчий процес.

Нинішня система є порочною у своїй основі, оскільки вона забезпечує те, щоб усі закони складалися у відповідності з примхами та бажаннями людини, а не у відповідності з наказами та заборонами Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ. Дана система є тільки продовженням окупаційного британського панування, яке скасувало ісламське правління і замінило його порочною системою вигаданих людиною законів, встановленою для служіння лише тим людям, які формують закони. Сьогодні закони видаються у відповідності з бажаннями або демократів за допомогою їх установчих зборів, або диктаторами та їх соратниками. Саме ця порочна система дозволяє зовнішнім силам та їх місцевим агентам створювати закони у нашій країні, які б слугували їх інтересам, експлуатували б наші величезні ресурси і занурювали нас у зростаючу бідність, небезпеку та приниження. Ця система порочна, тому що під час минулих виборів 2013 посол США з цілковитою впевненістю заявив про те, що демократія є скаковим конем Америки у пакистанській гонці!

Тривалі демонстрації, революції усіх кольорів та відтінків, виборчі реформи, нові вибори та нові перевороти тільки продовжать наші муки, поки вони будуть використовуватися для надання захисту даній порочній системі від руйнування, на яке вона заслуговує. І перш за все, Аллах ﷻ засуджує тих, хто править іншим, ніж тим, що Він ﷻ низвів. Аллах ﷻ сказав:

وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَنْ يَفْتِنُوكَ عَنْ بَعْضِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ

«Суди між ними згідно з тим, що ниспослав Аллах, не потурай їх бажанням і стережися їх, щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав тобі Аллах…». [Сура Аль-Маїда 5:49].

І чому правляча партія та опозиційні партії не слідують прикладові нашого улюбленого Пророка ﷺ, чия Сунна є джерелом закону та настанови для нас? Посланець Аллаха ﷺ рішуче відкидав усі пропозиції з боку кяфірів до входження у їх вигадані людиною системи, основані на примхах та бажаннях. Кяфіри пропонували йому стати членом їх парламенту Даруль-Надви, і навіть його головою. Однак, Посланець Аллаха ﷺ рішуче відкинув пропозицію бути третейським суддею у межах їх системи невір’я, тагута, який править іншим, ніж тим, що Аллах ﷻ ниспослав, подібно до його нинішніх еквівалентів, демократії та диктатури. Аллах ﷻ сказав:

 أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آَمَنُوا بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ

«Хіба ти не бачив тих, які заявляють, що вони увірували у ниспослане тобі і в ниспослане до тебе, але хочуть звертатися на суд до тагута, хоча їм наказано не вірувати в нього?...».  [Сура Ан-Ніса 4:60].

Чи не дослухаються правляча та опозиційна сторони до цього, чи не припинять вони боротися одне з одним за крісло зради, приниження та непокори Аллаху ﷻ та Його Посланцеві ﷺ?

О мусульмани Пакистану! Революції та зміни відбудуться лише тоді, коли ми усунемо цю вигадану людиною систему і замінимо її системою, в якій правителі здійснюють правління лише у відповідності з наказами та заборонами Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ. У нашій релігії цією державою є Халіфат. В Халіфаті правителі не видають закони, виходячи зі своїх примх та бажань, а виконують закони згідно з Кораном і Сунною, і, таким чином, Халіфат запобігає експлуатації народу з боку іноземних колонізаторів та їх місцевих агентів влади. Також за Халіфату, обрані в Маджліс уль-Умма чоловіки та жінки не видають закони, а радять та вимагають звіт від правителів, щоб переконатися у тому, що вони здійснюють правління у відповідності з Ісламом. Більше того, судова система усуне будь-якого керівника, у тому числі і Халіфа, якщо він править не на основі Ісламу. Аллах ﷻ ниспослав аят:

وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلاَ مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ يَكُونَ لَهُمْ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلاَلاً مُبِينًا

«Для віруючого чоловіка та віруючої жінки немає вибору за прийняття ними рішення, якщо Аллах та Його Посланець вже прийняли рішення. А хто ослухається Аллаха і Його посланця, той впав в очевидну оману». [Сура Аль-Ахзаб 33:36]

О мусульмани Пакистану! Нашим єдиним шляхом для визволення є безкомпромісне правління за допомогою Ісламу. Ми – мусульманський народ, який процвітав у затінку Ісламу і був зруйнований за допомогою вигаданих людиною законів. Більше тисячі років, починаючи з часів Праведного Халіфату, ми правили у даному регіоні з допомогою світла Ісламу і його піднесеного шаріатського закону таким чином, що ці землі стали яскравим прикладом для всього людства. Коли вдерлися британці, окупували територію та усунули шаріатські правління, ми стали тонути у бідності та труднощах, наражаючись на знищення з боку голоду та боргів. Ми відважно чинили опір вигаданій людиною системі, будь то у період джихаду 1857 або рух Халіфат, або рух Пакистану для встановлення держави в ім’я Ісламу. Ми докладали зусилля і принесли величезні жертви заради Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ, не рахуючи своїх мучників. Саме відмова від вигаданого людиною закону, любов до Ісламу і дух самопожертви повинен повернутися до нас зараз, якщо ми взагалі хочемо коли не будь гарантувати наше визволення від систем демократії та диктатури, які сьогодні завдають нам страждань.

О мусульмани Пакистану! Давайте працювати зараз з Партією Визволення, Хізб ут-Тахрір, для повернення Халіфату у Пакистан. Хізб ут-Тахрір приготував повну конституцію Халіфату, яка складається з 191 статті у двох об’ємних томах, яка містить докази для цих статей з Корану та Сунни. Хізб ут-Тахрір володіє бібліотекою, яка складається з книг важливих для встановлення Халіфату, які охоплюють такі питання, починаючи від Ісламської віри, Ісламської особистості, і завершуючи Держапаратами держави Халіфат та Економічною системою Ісламу. Хізб ут-Тахрір приготував армії здібних політиків, чоловіків та жінок, які борються проти тиранів, не боячись нікого окрім Аллаха ﷻ. І Хізб очолюваний з боку мудрого державного діяча та видатного правознавця, шейха Ата ібн Халіля Абу ар-Рашти, який стежить за справами Умми за допомогою величезної партії, яка охоплює увесь ісламський світ від Індонезії до Марокко.

 І зокрема, ми повинні спитати наших синів, братів та батьків у збройних силах про те, як вони дозволяють зрадникам у військовому керівництві використовувати їх міць для підтримки порочної та вигаданої людиною системи, яка є ковадлом, об яку вщент розбиваються наші надії та сподівання? Ми повинні наполягати на тому, щоб вони послідували прикладу благородних ансарів (р.а.), які надали Нусрат для практичного, повного та негайного встановлення Ісламу таким чином, щоб Умма знову змогла зрадіти у повному підкоренні Аллаху ﷻ. Аллах ﷻ сказав:

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ * وَعْدَ اللَّهِ لَا يُخْلِفُ اللَّهُ وَعْدَهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«…Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він Могутній, Милосердний. Такою є обіцянка Аллаха, і Аллах не порушує Своєї обіцянки, однак більшість людей не знають цього». [Сура Ар-Рум 30:4-6]


Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистан
12 Шавваль 1435                                                                                             
 2014/08/08                                                                                                       
  

Головне меню