Кампанія з визволення доктора Ісмаїла

Пакистан
Друкарня

Дружина д-ра Ісмаїла засуджує головорізів режиму за глум над Пакистаном, державою, встановленою в ім’я Ісламу

Сьогодні, дружина д-ра Ісмаїла Шейха пані Муніра та її адвокат пан Умар Хайат Сіндху, адвокат Верховного Суду Пакистану, провели прес-конференцію у прес-клубі Карачі (Крачі, Сіндх). Адвокат Умар коротко поінформував ЗМІ про викрадення д-ра Ісмаїла Шейха і подробиці засідання судового процесу, який триває досі.

Д-ра Ісмаїла Шейха було викрадено спецслужбами режиму Рахіля-Наваза у п’ятницю 18 квітня 2014р., о 9.30 ранку, коли він виходив з будинку. Того ж дня, близько 14.00 годин, приблизно дванадцять або тринадцять озброєних людей у цивільному під’їхали до його будинку на поліцейських автомобілях. Вони увірвалися в його будинок і серед них не було представників жіночої статі. Вони вилучили паспорти д-ра Ісмаїла, його дружини та дочок, ноутбуки доктора та його дружини, мобільні телефони, документи від двох автомобілів, документи на володіння будинком, трохи грошей готівкою та коштовності.

Адвокат Умар сказав, що 21 квітня 2014, у Верховному Суді Сіндху було складено конституційну петицію під номером 2094, і перше слухання з даної справи відбулося 22 квітня 2014р. під очоленням двох суддів. Суд виніс сповіщення компетентним органам та департаментам і передав наказ надати справу д-ра Ісмаїла Шейха 30 квітня 2014р. Однак, з того часу відбулося кілька слухань, але головорізи існуючого режиму не передали його справу, що є насмішкою над постановами пакистанської судової системи, а також актом кричущої неповаги до суду. Вони неодноразово погрожували та переслідували жінок родини доктора Ісмаїла, щоб зупинити їх кампанію із забезпечення визволення доктора Ісмаїла, висміюючи ісламські цінності, які є основою пакистанського суспільства. Окрім того, головорізи режиму Рахіля-Наваза в цілому виставили на посміховисько Пакистан, який було засновано в ім’я Ісламу, змусивши замовкнути шанованого борця за Халіфат д-ра Ісмаїла Шейха.

Дружина доктора Ісмаїла та її адвокат заявили, що д-р Ісмаїл є відомим хірургом-стоматологом, і його знання та досвід принесли користь тисячам пацієнтів. Він присвятив своє життя Ісламу та Уммі. Він надавав велике значення політичній та ідеологічній боротьбі і ніколи не був причетний до злочинної діяльності. Пані Муніра та її адвокат закликали ЗМІ, організації з прав людини та юристів приділити особливу увагу випробуванням доктора Ісмаїла і зробити свій внесок для забезпечення його визволення. Чи ми повинні мовчати перед цією кричущою несправедливістю і дозволити одержати перемогу правлінню головорізів та злочинців?

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلاَّ أَن يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

«Вони виміщували їм лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Хвалимого.» [Аль-Бурудж: 8]
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
22 Шавваль 1435 р.х.
18/08/2014
N0: PR14054

Головне меню