Хізб ут-Тахрір Пакистан випустив святкове звернення

Пакистан
Друкарня

Докладайте більше зусиль для встановлення другого Праведного Халіфату за методом пророкування

Хізб ут-Тахрір Пакистан випустив привітальне відео-звернення до мусульман Пакистану. Шахзад Шейх, заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір/Пакистан, звернувся до мусульман країни. Він заявив: «Сьогодні ми святкуємо Ід аль-Адха у той час, коли мусульман усього світу переслідують лише тому, що вони кажуть «Наш Господь – Аллах ﷻ». Мусульмани не лише борються з іноземними державами, очолюваними Америкою, але також піддаються жорстоким гонінням з боку правителів».

Шахзад Шейх додав: «На даний момент найжорстокішим терористом у світі є Америка, яка у черговий раз під приводом «боротьби з тероризмом» напала на мусульманську країну, благословенну землю Шаму. Вона вчинила так через те, що мусульмани Сирії не схилилися перед її агентом і тираном Сирії Башаром, не дивлячись на його жахливі злодіяння, яких іще не бачило людство, вони не пали ниць. І це тому, що мусульмани Сирії бажають отримати вдоволення Аллаха ﷻ, живучи у затінку справедливого Праведного Халіфату».

Він нагадав мусульманам Пакистану про їх відповідальність, сказавши: «У нас у Пакистані порівняно спокійно, тому ми повинні докладати більше зусиль у справі відновлення другого Праведного Халіфату за методом пророкування, який, з волі Аллаха, вже близько. Адже саме з його встановленням мусульмани усього світу зможуть по-справжньому святкувати Ід аль-Адха, у той час як невірні у черговий раз відчують міць Ісламу і мусульман.

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَٱللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ ٱلْكَافِرُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависне невіруючим». [61:8]»

Шахзад Шейх привітав усіх мусульман з Ід аль-Адха.

Примітка: Відео-звернення можна побачити за посиланнями:

1) http://www.dailymotion.com/video/x2747am_eid-al-adha-message-1435-from-pakistan_news
2) http://pk.tl/1hwl


Прес-служба Хізб ут-Тахрір Пакистан
10 Зуль-хіджа 1435 р.х.
04/10/2014
N0: PR14062

Головне меню