Збройні сили Пакистану повинні готуватися до боротьби проти окупаційних сил США

Пакистан
Друкарня

30 вересня 2014, головнокомандувач пакистанської армії генерал Рахіль Шаріф презентував інноваційний Національний антитерористичний центр поблизу Харіана.

Відносно запланованого комплексу представник збройних сил сказав наступне: «Центр стане сучасним об’єктом, який володіє величезними можливостями для надання якісного підготування військ до боротьби з терором у будь-якій місцевості». Ця новина з’явилася у той самий день, коли було приписано маріонетковим режимом двобічну домовленість про безпеку, згідно з якою Америка має права продовжувати окупацію Афганістану найближчі десять років. Згідно з наданими у Вашингтоні документами, у даній домовленості мова йшла про розташування близько 10,000 американських військ і дев’яти баз на території Афганістану, а також у провінціях, які межують з Іраном і Пакистаном. До того ж, прем’єр-міністр Індії Моді, який є головним суперником Пакистану, зустрівся з президентом США Обамою, і вони домовилися посилити співпрацю за обміном даних відносно тероризму і регіональних проблем, включаючи Афганістан.

Отже, пакистанські війська повинні бути навчені для того, щоб побороти продовжуваний опір в Афганістані проти американської окупації. І це не дивлячись на те, що боротьба з окупантами є обов’язком в Ісламі. З того слідує, що режим Рахіля-Наваза сприяє Америці.

Як може Пакистан вітати підписання даної домовленості про безпеку, згідно з якою запеклому ворогу Ісламу і мусульман дозволяється розташовувати свої війська і бази на підступах до єдиної у світі мусульманської країни, яка володіє ядерною зброєю? Зрадники у політичному та військовому керівництві не мають і жодної краплі сорому. Вони подають усі свої дії, домовленості і плани таким чином, що це начебто відбувається заради виконання національних інтересів Пакистану, тоді як усі дії вживаються для підтримки нашого ворога, Америки. Досі вони сприяли роботі терористичної мережі Америки у межах Пакистану, дозволяючи її військовослужбовцям вільно пересуватися по всіх об’єктах нашої військової інфраструктури заради придбання знань для нападів, усілякий раз визволяючи її шпигунів, які раніше були спіймані. Зрадницький режим очорняє образ Джихаду, діючи у якості «проамериканського» рупору, навмисно порівнюючи щирих муджахідів, які б’ються проти американців, з сумнівними особистостями, які нападають на збройні сили. І нарешті, злочинний режим розташовує наші збройні сили і співробітників безпеки в зоні племен, щоб вони билися зі своїми ж братами-мусульманами у нікчемній війні фітни, де з обох боків гинуть мусульмани, щоб тим самим забезпечити американське панування, позбавити людей житла і посіяти у них відчай.

Настав час, щоб щирі військовослужбовці нашої армії надали Нусрат для повернення у ці землі Халіфату, який об’єднає армію і мусульман із зони племен для боротьби проти американської окупації. Аллах ﷻ сказав:

يٰأَيُّهَا ٱلَّذِينَ آمَنُواْ هَلْ أَدُلُّكمْ عَلَىٰ تِجَارَةٍ تُنجِيكُم مِّنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ ط تُؤْمِنُونَ بِٱللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنفُسِكُمْ ذٰلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ ط يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَيُدْخِلْكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِى مِن تَحْتِهَا ٱلأَنْهَارُ وَمَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِى جَنَّاتِ عَدْنٍ ذٰلِكَ ٱلْفَوْزُ ٱلْعَظِيمُ

«О ті, які увірували! Чи вказати вам на торгівлю, яка врятує вас від болісних страждань? Віруйте в Аллаха і Його Посланця і бийтеся на шляху Аллаха своїм майном і своїми душами. Так буде краще для вас, якщо б ви тільки знали. Він пробачить вам ваші гріхи, введе вас у Райські сади, в яких течуть ріки, і в чудові оселі в садах Едему. Це – велике досягнення успіху». [61: 10-12]


Прес-служба Хізб ут-Тахрір Пакистан
07 Зуль-хіджа 1435 р.х.
01/10/2014
N0: PR14061

Головне меню