Напад Індії вздовж Лінії контролю (LOC)

Пакистан
Друкарня

Слабка відповідна реакція режиму Рахіля-Наваза спонукає Індію до агресії

З першого тижню жовтню Індія військові дії вздовж Лінії контролю у Кашмірі, які тривали у період Ід аль-Адха і привели до загибелі кількох мусульман. Зрадники у політичному та військовому керівництві надали Індії у цьому всебічну підтримку. Згідно з американськими інструкціями, з боку режиму надійшла відмова у належному реагуванні на будь-які напади з боку Індії. Замість цього режим спробував врятувати свою репутацію, непереконливо закликавши індійський уряд до прояву стриманості. Слабка реакція режиму є образою на адресу найбільш чисельної та впливової армії у мусульманському світі. Очевидним є те, що порочний режим ніколи не зможе відреагувати на те, що відбувається належним чином. Тому, він сподівається, що офіцери збройних сил, беручи участь у гріху, будуть мовчки спостерігати за тим, як проливається кров мусульман.

Слабка реакція з боку нікчемного режиму настільки надихнула уряд Індії, що його абсолютно не непокоїло загострення ситуації на лінії контролю. Навпаки, міністр оборони Індії пригрозив Пакистану проведенням військових операцій індійськими військами! Індія погрожує Пакистану, неначе він є крихітною «банановою республікою», а не мусульманською державою, яка володіє ядерною зброєю.

Згідно зі вказівками Америки зрадники у політичному та військовому керівництві надають усі можливості для зміцнення позиції Індії, щоб вона могла зіграти домінуючу роль у даному регіоні. Америка надала територію Афганістану у якості плацдарму для Індії, і правителі не перешкодили цьому. Більш того, режим веде переговори, щоб надати Індії наземний коридор для доступу у Центральну Азію, а також для забезпечення постачання газу. Правителі-зрадники втягнули наші збройні сили у війну у зоні племен і за її межами, змусивши битися у конвенційній війні з Індією. Таким чином, 12 серпня 2014 року прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді, вбивця мусульман Гуджарату, зарозуміло заявив про те, що «Пакистан не у змозі вести війну з Індією».

О збройні сил Пакистану! Зрадники у політичному та військовому керівництві готові знищити ваш потенціал та силу. Чому ви допускаєте панування Індії у регіоні, у той час як ваш вплив слабшає? Режим працює над тим, щоб ваша міць використовувалася лише у благо американських інтересів у війні з тими, хто веде Джихад проти американської та індійської окупації в Афганістані та Кашмірі. Чому ви допускаєте, щоб Індія вбивала народ, який ви присягнулися захищати? О щирі офіцери збройних сил, невже ви хочете постати перед Творцем ﷻ з опущеною від сорому головою?!

Відгукніться на заклик та захистіть себе й Умму від приниження з боку Америки та Індії. Надайте Нусрат для встановлення Халіфату. Саме у його встановленні полягає ваша велич і велич вашого народу. Тоді Халіф віддасть наказ величній мусульманській армії визволити Кашмір та Афганістан від окупаційних сил кафірів.

فَلاَ تَهِنُواْ وَتَدْعُوۤاْ إِلَى ٱلسَّلْمِ وَأَنتُمُ ٱلأَعْلَوْنَ وَٱللَّهُ مَعَكُمْ وَلَن يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ

«Не виказуйте слабкості і не закликайте до миру, оскільки ви вище інших. Аллах з вами і не зменшить ваших діянь». [47: 35]

 

Шахзад Шейх
Помічник інформаційного представника
Хізб ут-Тахрір Пакистан
15 Зуль-хіджа 1435 р.х.
09/10/2014
N0: PR14063

 

Головне меню