Досить підкорятись лаю та агресії Трампа!

Пакистан
Друкарня

Припиніть співпрацювати з ворогами Ісламу та мусульманам, а також надавати допомогу їх агресії проти Умми.

Щирі офіцери пакистанських озброєних сил повинні негайно скинути з влади нинішніх правителів, щоб запобігти подальшому спустошенню країни через співпрацю з Америкою.

Прем’єр-міністр Пакистану Шахід Хакан Аббасі перед тем, як виступити 21 вересня 2017 р. у Генеральній Асамблеї ООН, спочатку виступив у Раді по міжнародним відносинам, де заявив про згоду свого уряду з усіма основними американськими цілями у відношенні Пакистану:

«Ми як і колись підтримуємо стосунки зі Сполученими Штатами, щоб у випадку виникнення суперечок між нами вирішити їх».

Пакистан у достатній мірі страждає від своєї співпраці з державами , вороже налаштованими проти Ісламу та мусульман, проте це ніяким чином не заважає йому продовжувати надавати допомогу своїм ворогам. Співпраця з Америкою занурила Пакистан у трясовину хаосу та анархії , надавши силам спеціального призначення армії США та службам розвідки можливість безкарно коїти бомбардування та вбивства з метою просунення американських регіональних інтересів. Пакистанські озброєні сили часто використовуються у виді гарматного м’яса у військових операціях США.

Однією із подібних задач було забезпечення безпеки боягузливим військовим США від замахувань з боку афганських талібів. Сьогодні на пакистанський уряд покладена задача по політичному врегулюванню ситуації в Афганістані, щоб тим самим виправдати свою присутність,яка затягнулася, біля кордонів Пакистану. Пакистан — єдина у світі мусульманська країна,яка володіє ядерним потенціалом. Співпраця Пакистану з Америкою дає останній можливість себе безпечно в Афганістані, при цьому паралельно вона займається підсиленням присутності у ній Індії у відношенні мусульман окупованого Кашміру.

Що стосується заяв пакистанського режиму про те, що він намагається знайти альтернативу Америці, то така співпраця з іншими вороже налаштованими по відношенню до Ісламу силами не є виходом із ситуації, що склалася . Пакистан заявляє про тісні відносини з Китаєм , проте він також вороже налаштований проти Ісламу та мусульман; у підтвердження тому — положення мусульман у Східному Туркестані. Там китайська влада забороняє поститися у місяць Рамадан, ходити у мечеті, носити бороди. Відносно ситуації у М’янмі Китай зайняв сторону злочинного буддистського режиму, надаючи йому усіляку підтримку у політиці, економіці та у військовому плані проти мусульман-рохінджа. Відносно китайсько-пакистанського економічного коридору варто відзначити,що Китай вже надав основні ресурси, які хотів, для його будування Пакистану, не маючи намір оплачувати це будування далі (тобто подальші витрати по будуванню коридору ляжуть цілком на плечі Пакистану),і у цьому полягає величезний збиток для країни, що неможна назвати досягненням та пишатися цим. Будування «багатообіцяючого» коридору вже привело Пакистан до збільшення зовнішнього боргу, що спричинило ріст і без того величезних боргів перед іншими міжнародними колоніальними організаціями. У рамках проекту будування коридору уряд схвалив використання матеріалів, стандартів, техніки, робочих рук із Китаю, що іще більше паралізує сільське господарство та промисловість Пакистану. Виникає питання: так чому ж мусульмани згодні знов і знов наступати на одні і ті ж граблі, тобто покладатись на іноземців? Хіба одного разу не досить?

О мусульмани Пакистану! Ви ніколи не зможете розраховувати на безпеку та процвітання , співпрацюючи з закордонними державами, опираючись на тих, хто веде люту боротьбу проти Ісламу та мусульман, а також всіляко допомагаючи їм у цьому . Аллах застеріг вас від цього:

إِنَّمَا يَنۡهَىٰكُمُ ٱللَّهُ عَنِ ٱلَّذِينَ قَٰتَلُوكُمۡ فِي ٱلدِّينِ وَأَخۡرَجُوكُم مِّن دِيَٰرِكُمۡ وَظَٰهَرُواْ عَلَىٰٓ إِخۡرَاجِكُمۡ أَن تَوَلَّوۡهُمۡۚ وَمَن يَتَوَلَّهُمۡ فَأُوْلَٰٓئِكَ هُمُ ٱلظَّٰلِمُونَ

«Аллах забороняє вам дружити тільки з тими, які бились з вами через релігію, виганяли вас із ваших осель та спряли вашому вигнанню. А ті, які беруть їх себе у помічники та друзі, є беззаконниками» (60:9).

Від співпраці з ворожо налаштованими людьми Писання та многобожниками ви можете очікувати тільки шкоду і нічого іншого,адже сам Аллах повідомив нам про це:

مَّا يَوَدُّ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ مِنۡ أَهۡلِ ٱلۡكِتَٰبِ وَلَا ٱلۡمُشۡرِكِينَ أَن يُنَزَّلَ عَلَيۡكُم مِّنۡ خَيۡرٖ مِّن رَّبِّكُمۡۚ وَٱللَّهُ يَخۡتَصُّ بِرَحۡمَتِهِۦ مَن يَشَآءُۚ وَٱللَّهُ ذُو ٱلۡفَضۡلِ ٱلۡعَظِيمِ

«Невіруючі із людей Писання та многобожники не хочуть, щоб вам ниспосилалось благо від вашого Господа. Аллах же відмічає Своєю милістю , кого побажає. Аллах володію великою милістю» (2:105).

Прийшов час переступити цей руйнівний часовий етап (що виник через співпрацю з закордонними державами) шляхом встановлення держави Халіфат, правління в якому буде здійснюватись так само, як і у часи пророцтва.

Тільки правління Ісламом поверне силу Уммі, проте для цього необхідно об’єднати усі мусульманські країни в одну державу , побудувати транспортні, комунікаційні та енергетичні маршрути всередині неї. Також ми не повинні залежати від технологій та інвестицій закордонних держав же; цю роль візьме на себе Халіфат, вкладаючи значні засоби у створення важкої, сильної промисловості, також розвиваючи виробничі підприємства, важку техніку та зброю, щоб економіка країни будувалась на міцній основі і могла стати провідною економікою в усьому світі. Погляньте, якщо сьогодні така маленька країна , як Північна Корея, кинула виклик лаючому Трампу, то що говорити про Халіфат, який здатен мобілізувати увесь потенціал Ісламської Умми?! О мусульмани, дайте Хізб ут-Тахрир взяти та повести вас за руку у діяльності по встановленню Другого Праведного Халіфату, почніть вимагати від ваших братів та батьків із числа військових надати допомогу Хізбу у його діяльності!

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Пакистан
П’ятниця, 2 Мухаррама 1439р.х.
22.09.2017 р.

Головне меню