Покінчить з гегемонією Америки та встановіть Халіфат за методом пророцтва!

Пакистан
Друкарня

Візит Тіллерсона іще раз підтверджує, що відносини між Америкою та Пакистаном — це відношення хазяїна з рабом

Візит держсекретаря США Рекса Тіллерсона іще раз підтвердив той факт, що відносини між Америкою та Пакистаном — це відносини хазяїна з рабом, незважаючи на усі запевняння, які лунали із вуст військових та політичних лідерів Пакистану про деякі протиріччя між Америкою та Пакистаном, що виникли після заяв президента США Дональда Трампа 21.08.2017. Тоді усі політики, військові особи та офіційні представники Пакистану запевнили, що на вимогу Трампа «зробити більше» вони рішуче дадуть відповідь: «Не зробимо більше». Проте ось вже 24.10.2017 прем’єр-міністр, командуючий армією та інші політичні та військові лідери країни усі разом поспішають на зустріч зі своїм «куратором» із Вашингтону Тіллерсоном. Як зазвичай, кожен із них отримав список вимог, після чого вони взялись сумлінно виконувати їх у служіння Америці. Якщо б у політичних та військових лідерів Пакистану була б хоча б крапля гідності, вони б зачинили двері перед обличчям самовпевненого держсекретаря, тим більше після його ворожих заяв проти Пакистану, зроблених ним під час свого візиту в Афганістан.

Немає ніякого сумніву у тому, що нинішнє військове та політичне керівництво поводить себе немов раб перед Америкою. Вони використовують свої візити у Китай та Росію, а також військову та економічну політику у якості прикриття свого рабства перед Америкою. Понад це, відносини з Росією та Китаєм ніколи не нададуть Пакистану сили, а навпаки, лише будуть ослабляти його раз за разом. Одночасно з цим Америка, незважаючи на те, що є єдиною наддержавою у цьому світі, боїться лічених тисяч муджахідів в Афганістані до такої міри, що її держсекретар не покидав військово-повітряної бази у Баграмі, розташованої поруч з Кабулом, почавши вимагати від афганського президента особисто прибути до нього у зміцнений бункер, де немає жодного вікна! Тим не менш, командуючий шостою по потужності армією у світі та прем’єр-міністр держави, що має ядерну зброю, зустріли боягуза Тіллерсона так, нібито він — цар Пакистану, надали йому величезного вшанування, нагадали йому про те, як вони допомогли Америці у її війні проти Ісламу під назвою «боротьба з тероризмом», підтверджуючи знов і знов свою прихильність та постійну допомогу Америці у її війні.

Звернення до щирих службовців у військових силах! Хіба не закипає кров у в ваших жилах, коли ви чуєте, як військові та політичні керівники запевнять про свій послух Америці та здають інтереси Пакистану заради інтересів Америки, віддаючи їй наші ресурси?! Хіба не закипає кров у ваших жилах, коли ви бачите, як лічені тисячі афганських муджахідів примушують Тіллерсона ховатись у його норі, а коли цей боягуз приходить у нашу країну, то його зустрічають немов царя?! Хіба не закипає кров у ваших жилах, коли ви знаєте про слабкість Америки, незважаючи на усе, що вона має у розпорядженні, тому що вона не може перемогти нечисленних афганських муджахідів та просить їх про перемир’я як напряму, так і через своїх прибічників... і у той же самий час Америка диктує свої правила країні у 200 млн. жителів-мусульман, готових пожертвувати собою для Ісламу та землі Пакистану, нібито ми — якась жалюгідна слабка країна!

Ми упевнені,що ваша кров кипить, і знаємо, що ви хочете змінити цей огидний стан, але це можливо тільки при справедливому халіфі, тільки після скинення американських агентів у керівних чинах у військовому та політичному керівництві, які зробили нас рабами невірних боягузів. Змінень можна досягти, якщо ви підтримаєте Хізб ут-Тахрір у справі встановлення Халіфату за методом пророцтва у Пакистані. Якщо ви зробите це, то будете першими, хто встиг набути пошани, ви отримаєте повагу Умми та станете силою, з якою будуть рахуватись тисячу разів у цьому світі, а вдоволення Аллаха буде іще більшим. По наказу праведного халіфа ви примусите Америку стрімголов бігти назад із вашого регіону. Цього не складно досягнути, тому що допомога, яку ви отримаєте, буде полягати у виді страху ворогів перед вами, тому що вони не бояться Аллаха, а значить, будуть боятись вас.

أَنتُمْ أَشَدُّ رَهْبَةً فِي صُدُورِهِم مِّنَ اللَّهِ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا يَفْقَهُونَ

«Воістину, вони страшаться вас у серцях сильніше, аніж Аллаха, оскільки вони є людьми нерозуміючими» (59:13).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані
Середа, 05 Сафара 1439 р.х.
25.10.2017 р.
№: PR17074

Головне меню