Нанесіть остаточний з трудом стоячому на ногах американському ворогу, об’єднавши Пакистан, Афганістан і країни Середньої Азії в єдину державу Ісламського Халіфату!

Пакистан
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

7 Мухаррама 1443 р.х., що відповідає 15 серпня 2021 р., мусульмани зраділи входженню афганських муджахідів в Кабул, в той час як США квапливо вивели свої війська, а їх агент Ашраф Гані втік.

Мусульмани Афганістану ткнули носом в землю вже третього колонізатора, який наважився до них прийти, так само ж, як до цього забруднили в грязі обличчя Радянського Союзу і Британської Імперії. Сьогодні існує величезна можливість остаточно викоренити усю логістику Америки в регіоні, та так, щоб вона більше ніколи не змогла створити нову, в точності так, як до цього була порушена логістика окупаційних сил Британії і радянської Росії, коли вони були вимушені вивести свої війська.

О, мусульмани Пакистану!

Прийшов час нанести останній удар по присутності американського колонізатора!

Зараз є рідкісна можливість обірвати вплив Америки і порушити її плани, які вона роками реалізовувала у нас на очах і на нашій же землі. Логістика, запропонована Америкою із Пакистану в Афганістан, життєво важлива для неї. Саме тому правителі Пакистану завжди стежать за тим, щоб вона працювала справно, тому що від її наявності напряму залежить перебування Америки в регіоні і її здатність відновлювати тут сили заново.

Також на хвилі подій, іще поки маючи сильний імпульс до дій, ми здатні закрити усі центри стеження Америки в нашій країні, посольство США в Ісламабаді і консульство США в Карачі, які займаються шпигунством і розміщенням мережі агентів у нас під боком. Позбавившись розвідувальних центрів, американська логістика в нашій країні виявиться повністю сліпою, а уряд Пакистану позбавиться підтримки США. В протилежному випадку усі наші військові і розвідувальні комунікації виявляться під впливом уряду, а отож, США як і раніше зможуть перебувати у нас в домі.

У нас також є можливість вимагати від пакистанського керівництва припинити виконувати роль коммунікатора в переговорах між США і афганськими муджахідами, тому що ці переговори в основі є способом, за допомогою якого невірні хочуть обманути мусульман і добитися від них максимальних поступок. Вороги знають, що Ісламська Умма цілком здатна повернути усі свої права на полі бою без усіляких компромісів і поступок. Але поки уряд Пакистану грає роль посередника в переговорному процесі, ворог завжди буде мати можливість повернутись в афганську фортецю з заднього ходу після того, як офіційно вийде із неї з парадного.

Настав час для рішучого і остаточного удару по американському колонізатору, вимагаючи від пакистанського уряду негайно вийти із усіх військах союзів і економічних договорів з Америкою. Америка — ворог Ісламу і мусульман. Вона допомагає усім нашим ворогам. Необхідно сьогодні ж віддалитись від гріхів і не повторювати їх, щоб завтра не накликати на себе гнів Аллаха і Його покарання. Сказав Всевишній в Корані:

إِنَّمَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ قَاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَأَخْرَجُوكُم مِّن دِيَارِكُمْ وَظَاهَرُوا عَلَىٰ إِخْرَاجِكُمْ أَن تَوَلَّوْهُمْ ۚ وَمَن يَتَوَلَّهُمْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

«Аллах забороняє вам дружити тільки з тими, які бились з вами через релігію, виганяли вас із ваших осель і сприяли вашому вигнанню. А ті, які беруть їх собі в помічники і друзі, є беззаконниками» (60:9).

О, мусульмани в озброєних силах Пакистану і муджахіди!

Об’єднайте Пакистан, Афганістан і Середню Азію в єдину державу Халіфат!

Знайте, що розділення ісламських земель штучними кордонами є одним із способів, який колонізатор використовує для того, щоб ослабити нас, щоб розділити нас і владарювати над нами. Знайте, що ми будемо сильні тільки в єдності, а єдність можлива тільки в одній державі і тільки під одним прапором. Розділова «лінія Дюранта» прирекла Афганістан на те, щоб бути маленькою і слабкою країною, схильною до іноземного вторгнення і підступам ворогів Ісламської Умми, таких як Росія до 1989 р. і США з 2001 р. «Лінія Дюранта» принизила найбільш гідних мусульман Афганістану і зробила їх жертвами і біженцями в регіоні. Пов’язані з нею грандіозні інтриги і подвійні змови привели до смерті сотень тисяч мусульман. Саме «лінія Дюранта» викликала недовіру і ворожнечу мусульман один до одному, розділила їх, і невірні, ніби дияволи, змогли пройти між ними з півночі, півдня, сході і заходу.

Правильним методом для недопущення ворогів в наш регіон стане об’єднання Пакистану, Афганістану і Середньої Азії в єдину ісламську державу Халіфат. Наша сила однозначно полягає не в альянсах з ворогами мусульман — будь то Китай на сході або США на Заході. Наша сила — тільки в об’єднанні Умми Мухаммада ﷺ в кордонах однієї держави і в об’єднані наших озброєних сил під управлінням одного халіфа, який править по Шаріату. Всевишній Аллах сказав:

الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَيَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا

«…які беруть своїми помічниками і друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутності з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху?» (4:139).

Ви повинні зараз же об’єднати сили для того, щоб зломити «лінію Дюранда», яка розділяє і ослаблює вас перед ворогом. Встаньте в один ряд проти американців і індусів, як ви раніше разом вставали проти руських!

Не вважайте чимось важливим міжнародну систему і не вважайте кимось важливим агентів колонізатора. Переговори — це пастка, встановлена для Ісламської Умми. Міжнародна система — це система сучасних злочинних держав, експлуатуючих майже решту усього світу без усіляких жалощів, починаючи від Латинської Америки і закінчуючи Південно-Східною Азією. Використовуючи свою вагу, міжнародна система не дозволяє Ісламській Уммі дійти до розвитку і встановити Халіфат, тому що знає, що в протилежному випадку армії Халіфату будуть іти на приступ столиць західного світу.

Міжнародна система сучасних хрестоносців довгі роки не дозволяє нам звільнити Палестину, Кашмір та інші окуповані землі мусульман, незважаючи на існування мільйонів солдатів-мусульман, готових битися. Сьогодні Ісламська Умма, яка сповідує істинну релігію, має усі необхідні ресурси, включаючи людські, для знищення порочної міжнародної системи і надання допомоги усьому людству. Для цього необхідно встановити нову чисту систему правління, якою задоволений Аллах, як це було, поки існував Халіфат.

Досить з нинішніх правителів мусульман обману, брехні, змов і зрадництв ! Вони висять марним вантажем на шиї Умми, і час від них здихатись! Підтримайте Хізб ут-Тахрір і допоможіть йому встановити Халіфат за методом пророцтва, який збере воєдино військово-економічну міць Умми і покінчить з американським колоніалізмом. Спочатку Халіфат стане домінуючою сило в регіоні, а потім і у світі. Всевишній Аллах сказав:

إِن يَنصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَإِن يَخْذُلْكُمْ فَمَن ذَا الَّذِي يَنصُرُكُم مِّن بَعْدِهِ ۗ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас. Якщо ж він позбавить вас підтримки, то хто ж допоможе вам заміст Нього? Нехай же на Аллаха уповають віруючі» (3:160).

 

Хізб ут-Тахрір/Пакистан
7 Мухаррама 1443 р.х.
15.08.2021 р.

Головне меню