Колоніализм та його види

Туніс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

У той час, коли народ Тунісу переживає одну з найяскравіших подій у своїй сучасній історії, коли їм вдалося-таки розпрощатися з тираном, який був нічим іншим як творінням Заходу, колоніализм докладає усіх зусиль, використовуючи при цьому нові, але не відмовляючись і від старих, механізми та ресурси, для продовження своєї присутності у країні. Зрекаючись при цьому від злочинця та тирана Бен Алі, нібито і здійснював він усе це не під їх оплески …

 

Зараз же ви є свідками того, як вони немов вовк у вівцевій шкірі намагаються стати до ваших рядів, щоб утримати правління у вашій країні в їх руках, нібито проблема полягала лише у тирані Бен Алі, а не у деспотичному режимі, який продукує до нього подібних.

Так, 13/01/2011, коли сини наші знаходили смерть свою від рук послідовників Бен Алі, міністр сільського господарства Франції Броно Люмер у своєму інтерв´ю телеканалу «Канал» заявив: «Президент Бен Алі, на якого останнім часом звалилося багато критики, зробив багато чого, що гідне схвалення. Можна надати заслуженій критиці низку осіб в уряді та виразити стурбованість у зв´язку з незадовільним станом справ людини, все-таки варто відзначити, що Туніс переживав нелегкі часи».

А іще через один день Франція раптом згадала щодо «демократії та принципів», відмовилась прийняти шукаючого на політичний притулок Бен Алі,дала своє благословіння перевороту, назвавши його «конституційним переходом». Кого ж вона прагне обдурити, намагаючись сховатися за нашими спинами, використовуючи ті ж самі старі нові методи?

Британія, у свою чергу, 14/01/2011, одразу ж після від´їзду Бен Алі, від імени однієї зі своїх відповідальних осіб у Дубаї, заявила, що британський уряд уважно слідкує за подіями, які відбуваються, через свою агентурну мережу у британському посольстві у Тунісі. Наступного дня, після того як Бен Алі облишив країну, Британія виразила свою підтримку праву народу у виборі своїх правителів, хоча вона протягом стількох років працювала над розкладанням країни та її народу з метою зміцнення свого впливу у Тунісі.  

Стосовно ж Америки, то її заяви від імені американських високопосадових осіб щодо права народу самому вибирати своїх правителів, виглядає більше ніж кумедно на тлі її тиранічного політичного курсу по насильницькому насадженню своїх агентів до крісел правителів, президентів та королів народам світу! Усі ці хитрощі та брехня з боку колонізаторських країн закликані лише для того, щоб заслугувати у вас довіру та примусити забути їх ворожість до вас. Всевишній Аллаха сказав:

إِنَّ الشَّيْطَانَ لَكُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا

 «Воістину, сатана є вашим  ворогом, отож ставтеся до нього як до ворога»(35:6)  

Шановні мусульмани!

У вирії  останній подій, які збентежили усіх спостерігачів, серед ваших численних радощів та тріумфу, хай не залишиться непоміченим невірний колоніалист, який прагне звести нанівець усі ваші зусилля, жертви та кров ваших синів.

Невірний, бажаючи стати на заваді вашому відродженню, заявляє, що він за демократизацію наших країн, яка, як виявляється, полягає у приході до влади їх маріонеток з усіма виходячими звідси наслідками.

Хіба ви не бачите демократію Заходу, і що принесло це вашим братам в Іраку, Палестині, Афганістані та інших мусульманських країнах? Хіба не демократія Британії та Франції зробила з вас живі щити у світових війнах?!! І чи не здається вам, що, за думкою Заходу, єдиною демократичною системою у регіоні є Ізраїль?

Шановні мусульмани!

Ваше повернення до лона Ісламу та звільнення від їх кайданів – це найжахливіше з того, що може уявити собі невірний колонізаторський Захід. Хіба не держсекретар США після ваших благословенних віянь, попередила усіх тиранів та гнобителів, які міцно всілися на плечі мусульман, від проявів ісламського радикалізму?

Ні, нам нема місця у кортежі брехливої демократії, яка веде боротьбу з нашою релігією та прагне знищити нашу акиду, шаріат та цінності. Хай наші симпатії будуть віддані лише Аллаху, Його Пророку  та тим, хто увірував.

إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ

 «Вашим Покровителем є лише Аллах, Його Посланець та віруючі, які роблять намаз, сплачують закят та преклоняються. Якщо вони вважають Аллаха, Його Посланця та віруючих своїми покровителями та помічниками, то помічники Аллаха неодмінно будуть переможцями» (5:55,56).  

Шановні мусульмани! Жителі Тунісу! Люди Джихаду та шляху Аллаха! Онуки героїв покорвителів!

Ви були сильними Ісламом, і, завдяки вашому Ісламу, вікрилися врата благ на країни Магрибу, Андалузії та багатьох країн Африки. Будьте-но правдивими та щирими перед Аллахом у своїх прагненнях, і, можливо, він зробить так, що ви опинитесь на чолі мусульман, і що за вами вони підуть.

І тоді знайдуть невірні свою поразку, і повернеться міць до Ісламу та його прибічників за допомогою праведного Халіфату за методом пророцтва.

І єдиними стануть землі мусульман, і очистяться від бруду колоніализму, і понесе тоді Іслам милість  для світів, для порятунку від порочного капітализму Америки та Європи.

Хізб-ут-Тахрір
Туніс
12 Сафар 1432 р.х.
13/01/2011

Головне меню