Президенту Франції Мир тим, хто пішов істинним шляхом!

Туніс
Друкарня

З великої і могутньої землі ісламської культури, з Тунісу, звідки почалися революції проти диктаторських режимів і усіх мракобісів, які підтримували їх.

 

 

З Тунісу, який, на подив ворогів, знищив тих, хто вступив у змову проти ісламського пробудження, ми звертаємося до вас із наступними словами:

Франція вчинила агресію проти Тунісу, його жителів та усіх мусульман, вчинивши агресію проти жителів Малі. Вона образила нас заявою свого міністра внутрішніх справ, який назвав Іслам і мусульман мракобіссям, і намагався очорнити честь і гідність цнотливої мусульманської жінки. Ви напевно вважаєте сьогоднішню агресію проти Малі (мусульманську землю, жителі якої, не дивлячись на французьку колонізацію і расизм, керуються Ісламом) схожою на агресію проти гордого Тунісу, його вільних людей і його землю, на якій усюди пролито кров шахідів.  

Ми думали, що ви зрозуміли утверджене в реальності нове положення, яке полягає в тому, що теперішній час – це час ісламської Умми. Ми думали, що виходячи з цього розуміння, ви стали готувати нові проекти, необхідні для встановлення відношень з ісламською державою – державою Халіфату, який без сумнівів виникне з волі Аллаха.

Ми думали, що ваші експерти, розмірковуючи про припинення ворожих дій у світі, дають вам відповідні поради, беручи до уваги появу великої держави Халіфат. Однак ми бачимо, що ви прагнете лише іще більшої агресії та ненависті. Сподіваючись, що ви одумаєтеся, хочемо сказати вам:

Ваш міністр внутрішніх справ назвав закони Ісламу мракобіссям. У цьому для вас хоробрості проти нас надає те, що ви не бачите у сьогоднішніх правителях мусульман могутності та величі. Але знайте, що вони є винятковим та тимчасовим положенням у нашій історії.  Ці правителі нічого не значать для Умми, і ми нагадуємо вам, що усе світло – у великому Ісламі, а уся темрява – у підступному і гнилому капіталізмі, природним результатом якого стає злочинний колоніалізм, а одним з його жахливих виявів, наприклад, є випробування ядерної зброї над нашими жителями в Алжирі. 

До досконалості Ісламу цієї Умми стосується те, що ми віримо в усіх пророків, а хто не вірить в Ісу (мир йому) і непорочність Мар’ям (мир їй), той вважається невірним у нашій релігії.
 
Морок у тих, хто не вірить у пророчу місію Мухаммада (мир йому і благословення), у це світло і ясну істину, у завершення пророчої місії пророків і їх послань, у це ідейне світло віри, яке дало знання і справедливість. Ісламська культура була першою в світі. Ви також скористалися її світлом, що вивести Європу з середньовічного мороку. Нагадаємо, що Наполеон після нападу на Єгипет забрав із собою велику кількість книг малікітського мусульманського права. Він звелів перевести ці книги і вважав їх найважливішими трофеями для себе і Франції.  

Може Франція забула історичний факт і свій немалий борг перед мусульманами? Коли багато французів відмовилися чинити опір германському нападові у другій світовій війні, і більш того зрадили свою країну та увійшли в коаліцію з ворогами. Хіба тоді на передових для визволення Парижу від нацизму не билися 300 тисяч хоробрих мусульманських воїнів, більшість яких були з Північної Африки і Сенегалу? Може Франція забула про втручання Османського халіфату в особі безстрашного Сулеймана аль-Кануні у 1526 році для визволення короля Франциска І з іспанського полону, який насправді був визволений халіфом і повернений своїй країні.
 
До досконалості Ісламу відноситься те, що саме він врятує світ від капіталістичної системи, яка виснажила навіть тих, хто стоїть на чолі її, включаючи Саркозі, який сказав: «Ми повинні врятувати світ від економіки озвірілого ринку. Необхідна альтернатива…».
 
Що ж стосується слів вашого міністра про цнотливу мусульманську жінку у такій нахабній формі, то мусульмани показують всьому світові, у тому числі і Франції, як утворюється благородна благочестива родина; показують те, яким чином половину дітей в суспільстві не складають підкидьки і незаконнонароджені; показують, як запобігати сексуальній аномалії, ту розпутну мракобісну поведінку, яка затверджується вашим законом з додаванням права всиновлення, немовби діти є товаром або рабами.
 
Мусульмани вчать світ, яким чином жінка і чоловік перебувають разом у дружбі на основі любові і милосердя. Вони нагадують світові про те, що на протязі 1400 років жінка має фінансове забезпечення і приватну власність,  які для неї утверджує і оберігає шаріат, тоді як у вас жінка набула фінансове забезпечення лише 60 років назад. Хто ж учитель, а хто – учень, який до того ж недбало вчиться?

Наша ісламська культура не розглядає Єву як основу гріхів і бід, не розглядає жінку наполовину диявольською і наполовину людською, як це відбувалося в Європі на протязі довгих темних століть. Де світло, а де темрява?

Всевишній Аллах у Своїй Священній Книзі сказав:

وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ

 «Віруючі чоловіки і жінки є помічниками і друзями один одному» (9:71).

وَمَنْ لَمْ يَجْعَلِ اللَّهُ لَهُ نُورًا فَمَا لَهُ مِنْ نُورٍ

 «Кому Аллах не дарував світла, тому не буде світла» (24:40).  

Агресивні слова, сказані вашим міністром внутрішніх справ, є зазіханням і нахабністю. Туніс з його мусульманами і всіма іншими не мусульманськими його жителями є спадщиною, яку ми будемо захищати зі всією гордістю. Туніс є міцною частиною ісламської Умми, а не французькою колонією і ніколи не буде нею. Народ Тунісу не забув про культурно-політичний розрахунок, який він повинен справити з Францією за її колонізацією, у результаті якої мусульмани були вбиті, вигнані і позбавлені своєї власності. Це також розрахунок на те, що Франція найнахабнішим чином підтримувала два огидних диктаторських режими в Тунісі, що тривало до останніх днів життя головного диктатора, Бен Алі. Ми попереджаємо Францію, щоб вона не думала про пролиття крові жителів Тунісу, намагаючись розв’язати війну, влаштувати смуту або знов встановити тиранію за допомогою купки людей з колишнього диктаторського режиму або прозахідних агентів. Оскільки реальність вже змінилася, і вона спрямована до остаточного визволення Умми, її територій і людей. Знайте, що у Тунісі наявний високий рівень спокійності і безпеки, який виходить зі вдоволення людей Ісламом, сприймаючи його закони як благо, яке вони сильно бажають реалізувати, щоб відродити своє культурне багатство, яке уявляється в думках і законах Корану і Сунни, а також повернути свої матеріальні багатства як всередині країни, так і за її межами, щоб після цього жоден не міг сказати, що в Тунісі деякий мусульманин голодує, принижений, замучений або утримується у невігластві.  

Що стосується громадянської війни, про яку натякають деякі ваші агенти у Тунісі і підпорядковані їм ЗМІ, то це всього лише нездійсненне бажання. У Тунісі немає такого мусульманина, який буде вбивати іншого мусульманина або зіммія. Усі вони як один кулак проти того, що бажає зла Уммі. Вони мають достатній рівень свідомості, щоб припинити голослівні твердження про громадянську війну, які є лише намірами і намовами у серцях її прибічників, і особливо у даний час, який настав на користь Умми.
 
У завершення прийміть пораду: не обділяйте себе можливостями зрозуміти Іслам, адже він є єдиною освітлюючою ідеєю, здатною визволити людину від тиранії, несправедливості і капіталістичної порочності, яка урівнює між людьми і речами, приймає диявола товаришем, а релігію – ворогом.  

Всевішній Аллах сказав:

أَفَغَيْرَ دِينِ اللَّهِ يَبْغُونَ وَلَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَالأرْضِ طَوْعًا وَكَرْهًا وَإِلَيْهِ يُرْجَعُونَ

 «Невже вони шукають іншої релігії, окрім релігії Аллаха, у той час як Йому підкорилися всі, хто на небесах і на землі, зі своєї волі або вимушено, і до Нього вони будуть повернені»(3:83)

Хізб ут-Тахрір                            
Туніс
04 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
14/02/2013

 

Головне меню