Питання про розграбування багатств країн, які знаходяться у лиху та катастрофах

Туніс
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у п'ятницю 27.12.2013 виступив із заявою, у якій підкреслив питання розграбування багатств країн, які знаходяться у лиху та катастрофах.

Вся проблема у правителях, які немовби захисні стіни ворогів, за якими насолоджуються колонізатори у затінку і безпеці, керуючи правлінням, законодавством і політикою розграбування багатств.

 

Хізб також попередив правителів, політиків, експертів і журналістів, щоб вони не були інструментом в руках “невірних колонізаторів ” у відволіканні людей від питання західного панування над країнами і їх багатствами за допомогою методів, які вводять в оману, як затяжні медіа-діалоги, суперечності про розміри багатств та інші вигадані питання. Усе це лише щоб відвернути людей від їх доленосних питань, таких як виконання Ісламського правління і викоренення впливу колоніалізму, повернення майна мусульман, яких би розмірів воно не досягало, а також виконання кримінального покарання у цій справі з боку правителя, навіть за оголів'я верблюда, як це робив праведний халіф Абу Бакр ас-Сіддик.

Хізб закликав мусульман-революціонерів Тунісу встати проти конституції, основаної на республіканській системі, що відділяє Іслам від життя і залишає колонізаторам простір для управління країною і її народом. І цього не досягнути, окрім як із завершенням революції з метою встановлення держави, подібної до держави Посланця Аллаха ﷺ в Медині, яка збереже гідність мусульман, їх багатства і вирве ворожий “колонізаторський ” вплив.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
№ 33/2013
24 Сафар 1435 г.х.
27.12.2013

Тел.: 71345949 / 21430700
Факс: 71345950
Сайт информбюро ХТ в Тунисе: www.ht-tunisie.info
e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відео роздачі листівок

Головне меню