Кяфір-колонізатор вкрав революцію у Тунісі!

Туніс
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

А  правителі і законодавці створюють конституцію, яка йде врозріз із законами Ісламу і робить цей злочин законним положенням!

Будьте ж для них перепоною і суперниками. Зашкодьте їм грабувати ваші багатства і не дайте осідлати вашу революцію!

У той час як народ Тунісу продовжує відчувати тяготи життя, усе більше зростання податків, ріст цін і загальне погіршення ситуації, правителі революції у межах передбачуваної “законності” продовжують красти багатства і блага країни для того, щоб передати їх британським і французьким компаніям. Так, наприклад, компанія «British», не британського походження, вкрала з країни починаючи з 1992 року і донині газ на суму 589 мільярдів доларів прибутком, що перевищує річний бюджет Тунісу у 20 разів.

Воістину, це ганьба і нечестя! Вони не правителі і не державні мужі! Воістину, ми стоїмо перед урядами ( з часів Бургіба, Бен Алі і донині), які не правлять і не володіють нічим. Навпаки, вони відверті служителі лише для того, щоб “підписувати коли від них вимагається підпис”. Вони як стіни, за якими пасуться їх хазяї, ховаючись за ними у безпеці. Ці хазяї наказують їм і ті підкоряються у прийнятті політичних рішень, беруть владу, після чого ті слідують законодавству, правилам і конституції, обманом вибирають для народу правителів через перевороти, вибори на основі світськості і демократії або через угоди тільки з “поміркованими” особистостями, які будуть піддатливі зі своїми західними хазяями, будуть здавати їм блага країни і народу.

О, повсталі мусульмани!

Ви почали революцію, яка пробудила умму, звернула з престолу, позбавила сну колоніальні країни (Європу і Америку). І ось ви сьогодні перед небезпечним впливом цих країн.  Відкрилися для вас зради правителів, їх слабкість і таємні угоди багатьох з політиків і законодавців на співучасть або мовчанку. Засудіть їх і “зупиніть їх і вони будуть запитані”. Революція не буде для зміни правителів і підрахунку, а буде для категоричної зміни формату, видалення впливу невір'я, його друзів і помічників.

Будьте для них перепоною, будьте проти них і не відхиляйтеся від виконання наказу Посланця Аллаха ﷺ: «Воістину, Аллах любить піднесені і найблагородніші вчинки і ненавидить дурні вчинки», вивів Табараній в аль-Кабір і в аль-Аусат. Воістину, невірний захід застосує його інструменти, правителів, політиків, журналістів і експертів, доки не вирішить питання його маргінальної влади або шляхом тривалих суперечливих переговорів відносно формату революції, або шляхом зосереджування корупції офіційними особами там і тут, або шляхом виринання проблеми об'єднання маргінального питання і політичних баталій, спрямованих на свідомість мас для того, щоб висушити їх енергію і запал у дешевій боротьбі. Усе це для того, щоб ви були схожими на тих, хто лікує захворювання раком ліками від застуди. Невірні хочуть повернути контакти за допомогою компромісів і маневрів, щоб збільшити популярність своїх слуг в народі і сторонитися смертельного удару, який може цілком звільнити країну і людей від їх зла. Воістину, це питання є вирішальним. Якщо буде серед вас правити Іслам, то ваш Господь буде вдоволений вами. Якщо ж зміцниться вплив невірного колонізатора і повернеться його насильне правління над вами, то ваші багатства будуть розграбовані, скільки б багато їх не було. Сьогодні ви потребуєте праведного Халіфа, такого як Абу Бакр ас-Сіддик (р.а.), який правив по Ісламу, був хранителем багатств мусульман, виконував закони Аллаха, нехай навіть справа стосувалася верблюжої мотузки, коли він сказав: «Клянусь Аллахом! Якщо вони мені не віддадуть верблюжу мотузку, яку вони віддавали Посланцю Аллаха, я буду з ними битися за це».

О, повсталі мусульмани!

Те, на чому стоять правителі і політики, перш ніж встановити конституцію, яка викликає гнів Аллаха і Його Посланця ﷺ, основане на республіканському режимі, який відділяє Іслам від життя і робить захід правителем, від якого надходять закони і офіційна політика для присвоєння собі багатств країни. Виступіть же проти них перш ніж вони встановлять конституцію, основану на республіканській системі. Ця конституція відділить державу від розмаїття, достатнього для людей і замінить його на величезні несправедливі податки. Не зміцнюйте їх положення, щоб не зібралися на нас бідність у цьому житті і покарання в наступному. Нехай ваш гнів буде правдивим і щирим для Аллаха і Його Посланця ﷺ! Нехай він розтопче зрадницьку конституцію, невір'я сандалями і буде бити по руках зловживаючих владою правителів, політиків і їх заступників, які продали свій Іслам і радіють нашому полону в руках наших ворогів! Зашкодьте їм і забороніть розпоряджатися вами і вашими благами, тому як вони дурні і “не віддавайте нерозумним людям ваше майно, яке Аллах зробив засобом вашого існування”.

О, повсталі мусульмани!

Завершіть вашу революцію, щоб був Іслам у вашому житті у Праведному Халіфаті... у державі, як держава, яку звів Посланець Аллаха ﷺ в Медині. Це обов'язок від Аллаха, джерело вашої могутності, свобода для вашої землі, захист вашої честі і неподоланна сила проти ворогів Ісламу і мусульман.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا أَنْصَارَ اللَّهِ كَمَا قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ لِلْحَوَارِيِّينَ مَنْ أَنْصَارِي إِلَى اللَّهِ قَالَ الْحَوَارِيُّونَ نَحْنُ أَنْصَارُ اللَّهِ فَآمَنَتْ طَائِفَةٌ مِنْ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَكَفَرَتْ طَائِفَةٌ فَأَيَّدْنَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَى عَدُوِّهِمْ فَأَصْبَحُوا ظَاهِرِينَ

«О те, які увірували! Будьте помічниками Аллаха. Іса (Ісус), син Марьям (Марії), сказав апостолам: «Хто буде моїм помічником на шляху до Аллаха?». Апостоли відповіли: «Ми - помічники Аллаха». Частина синів Ісраїла (Ізраіля) увірувала, а інша частина не увірувала. Ми підтримувати тих, які увірували, у боротьбі з їх ворогами, і вони вийшли переможцями» (61:14).


Хізб ут-Тахрір Туніс                                        
24 Сафар 1435 р.х.
27.12.2013

Головне меню