Досить торгувати проблемою жінок

Туніс
Друкарня

Викривши правду, яка відбувається з жіночими рухами у Тунісі та у світі у нинішній час, жінки Хізб ут-Тахрір у Тунісі планують провести круглий стіл під назвою «Досить торгувати проблемою жінок».

Дискусія відбудеться – інша Аллах – о суботі, 7 грудня, о 2 годині дня, в офісі Хізба, який знаходиться у 17 Нахдж, Баб Аль-Хадра, Туніс.

 

 

Дискусія скерована на висвітлення проблем та бідувань , з якими стикаються жінки в усьому світі, розібравши причину проблем та їх рішення, для досягнення успішного та ефективного змінення ситуації та реалізації сподівань.  

Ті, хто стикався з фактами, цифрами та статистичними даними про положення жінок у цілому, знає з упевненістю, що Захід сьогодні не має того, що він обіцяв світу у цьому відношенні. Західні жінки більше усього потребують  того, щоб належним чином забезпечити та відновити їх права та гідності, позбавивши їх від насильства, загроз та несправедливостей, у яких вони живуть. І те, що відчували жінки у Тунісі та у решті мусульманських країн, є лише результатом імпорту уявлень про життя та соціальну систему із капіталістичної трясовини, яка нікому не придатна для питва.    

Мусульманська жінка, захищена Ісламом, гідна за усіх сьогодні скинути усі свої печалі, з гордощами та славою. Тому що закони її Господа дарували їй честь, так іще яку, і можливо, саме це приводить до усвідомлення кожного володаря розуму до розуміння того, що дійсне звільнення жінок від цієї несправедливості не можливе шляхом несення гламурних  та порожніх гасел, або за допомогою цих огидних тиранічних систем, які торгують проблемами жінок. Тому жінка розуміє, що змінення, безумовно, можливе за допомогою нового політичного бачення, які відмінне від поширеного політичного погляду сьогодні. Вона розуміє, що необхідний новий політичний погляд, із якого витікає концепція та переконання, яке забезпечить честь жінки та захистить її, а також порятує її від цієї суворої реальності. Це те, що ми по-справжньому та щиро знаходимо тільки у системі Халіфату, яка вшановує жінок і вважає їх гідністю, яка потрібна бути захищеною. Коли починають війну тільки через те, що одна жінка вигукне: «О, халіф!», коли суд захистить її належним чином, якщо хтось замахнеться на неї, а її батько, чоловік та сини, захищаючи її, віддадуть свої життя.     

Наш Іслам представляє славу, піднесення та гідність. І невже ми замінимо краще на гірше?!
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
№ 30/2013
Субота, 04 Сафар 1434 р.х.
07/12/2013

Головне меню