Тимчасовий уряд продовжує колонізацію, захищаючи свої інтереси, залякуючи мусульман та грабуючи їх

Туніс
Друкарня

О, свідомі мусульмани Тунісу, покажіть уряду, хто такі справжні жителі цієї країни!!

Воістину, те, що відбувається у Тунісі у ці дні ніщо інше як перші відлуння конституції та уряду. Усі розуміють, наскільки буде широкою західна колонізація у справах втручання у пріоритетах та постановах, що в конституції, що в уряді. Це розуміння є новий захист для революції Умми, викриття агентів для громадян у реальному протистоянні між синами Умми, її акидою та інтересами з одного боку та колонізацією, секуляризмом та агресією з іншого боку.

Тимчасовий уряд по відношенню до мусульман спирається на арешти, залякування, переслідування, грабування , корупцію та провокації проти їх віри. Нещодавно мали місце дикі факти у домах “Манзіл Нур” у провінції Монастир, коли було заарештовано біля 10 осіб, серед яких проповідники мечетей, юнак з фізичними вадами та жінка, що було порушенням недоторканості домів та тероризмом проти людей у пізній час ночі і по сьогодні не припиняються арешти у зв’язку з пропозицією схожості фотографій, наданими урядом про участь ув’язнених у тренувальних бойових таборах з фотографіями, на яких зображені подорожуючі бойскаути!!

Уряд продовжує утискати наш народ на півдні у Бенкардан і в Татавін через вимоги ними своїх же шаріатських прав повернути багатства країни для користування народу назад із західних кампаній. Через це держава проводить політику обмеження багатьох щирих за їх слова або позицію надання допомоги Ісламу або проти колонізатора та його помічників. У той час як відпускають чоловіків із уряду втікача Бен Алі після притягнення їх до суду за дивно дрібні факти, щоб ті виступили на екранах знехтувані революцією Умми та її народом без того, щоб відчувати збентеження, після того як народ не мав можливості навіть проявляти вимогу вибачень і зрозуміло, що залишається після цього особливе президентське помилування згідно з західними стандартами свободи та прав людини тільки для тих, хто напав на святині мусульман, або займався розпустою, або приймав наркотики!!

Разом з цим уряд продовжує дратувати почуття мусульман, зосередившись на мечетях та цнотливих мусульманках, які носять нікаб (паранджу). Уряд хоче утиснути мечеті і мусульман під приводом захисту мечетей від партій та обмежити укритих мусульманок згідно з шаріатом, які обрали його для наближення до Господа світів. Це при тому, що сам уряд спонсує фестивалі розпусти та корупції під патронажем міністра туризму, який боїться навіть подряпати іудеїв нехай навіть словом, вітаючи їх у країні Таріка бін Зіяда та Укба бін Нафій!!

Що ж стосується колонізації та її інструментів, то тимчасовий уряд слухається та підкоряється цьому, полегшує їм шлях та захищає їх, опікує розкраданню багатств. Тимчасовий уряд це носій, захисник та покірний слуга для колонізаторів, який не повинується наказу їх Господа:


وَلَن يَجْعَلَ ٱللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى ٱلْمُؤْمِنِينَ سَبِيلاً

“Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих”. (4:141)

Більше того, тимчасовий уряд виконує повеління МВФ настільки детально, що нібито це беззаперечне одкровення. Він призупинив підтримку, заморозив заробітну плату, призупинив повноваження громадських програм, знизив конкурентноздатність законодавства для того, щоб відкрити доступ у країну іноземним кампаніям. На завершення до цього планується збільшити запозичення та завдатки із країни під приводом необхідності та бідності, що є вигаданим виправданням. Наприклад, прибутки від продажу нафти із країни, згідно з темпами виробництва складають від 80 до 90 тисяч барелів в день, що дорівнює 5000 млрд. динарів при 100$ за барель нафти, при тому, що за 2014 рік рівень прибутку у бюджеті з нафти не перевищив 1500 млрд. динарів, тобто було розкрадено 3500 млрд. динарів. Це було проголошено тільки за один рік!! Це стосовно рідкого палива. Що ж стосується газу, то експерти підтверджують, що доля британських компаній приходиться на 95% від загального здобування, так що сума награбованого перевищує бюджет країни кожний рік!! Тому те, що уряд каже стосовно відсутності багатства у країні, то це брехня, яка більше не обдурить народ Тунісу. Це зрада народу країни урядом, який прийде у Судний День зі стягом зрадництва, як сказав Посланець Аллаха ﷺ:

لِكُلِّ غَادِرٍ لِوَاءٌ يَوْمَ الْقِيَامَةِ يُرْفَعُ لَهُ بِقَدْرِ غَدْرِهِ أَلَا وَلَا غَادِرَ أَعْظَمُ غَدْرًا مِنْ أَمِيرِ عَامَّةٍ

Для кожного зрадника стяг у Судний день, який здіймається на розмір його зрадництва. Нема більш сильного зрадництва, аніж зрадництво загального правителя. (Муслім)

Перед обличчям усього цього, ми говоримо:

1. Якщо цей тимчасовий уряд вважає, що він здатен залякувати мусульман у Тунісі, щоб вони мовчали про конституцію, політику західних агентів, грабуванні їх багатств, знущаннях над їх вірою, то нехай знає, що він зазнає фіаско, з волі Аллаха.
2. Чесним журналістам: примкніть до вашого Ісламу і питань Умми і не залишайте у спокій колонізатора та його агентів, які порушують права країни та народу, будьте помічниками вашим братам, які закликають Умму до відновлення її гідності, багатства та шаріату її Господа, адже воістину колонізатори та зрадники постійно бояться та хочуть, щоб Умма була дезінформована та втратила свідомість.
3. Чесним співробітникам безпеки: ви повинні охороняти людей, розкривати небезпечні порушення, розуміти реальність природи конфлікту між Ісламською Уммою та її щирими лідерами і між світським колоніалізмом та його зрадницькими агентами. Ми хочемо вам нагадати хадіс Посланця Аллаха ﷺ:

عَلَى الْمَرْءِ الْمُسْلِمِ السَّمْعُ وَالطَّاعَةُ فِيمَا أَحَبَّ وَكَرِهَ، إِلَّا أَنْ يُؤْمَرَ بِمَعْصِيَةٍ، فَإِنْ أُمِرَ بِمَعْصِيَةٍ فَلَا سَمْعَ وَلَا طَاعَةَ

На мусульманині слухання та підкорення у тому, що любить і у тому, що не любить,окрім як якщо йому наказують гріх. І якщо наказаний був гріх, то нема у цьому слухання та підкорення. (Муслім)


Тому не підкоряйтесь їм та допоможіть вашому народу, вашим синам, вашому Ісламу, яким задоволений ваш Господь.
Згадайте слова вашого Господа:

إِن تَنصُرُ‌وا اللَّهَ يَنصُرْ‌كُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

“Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам та зміцнить ваші стопи” (47:7)


О, мусульмани у Тунісі! О, сини муджахідів-відкривачів!

Ви почали революцію, яка відродила Умму від страждань, що завдають невірні колонізатори. А сьогодні ви розумієте, що істинний конфлікт саме від світського колонізатора. Цей уряд не більше аніж інструмент утискання для його гарантування безпеки. Відкиньте ж колоніальну світскість у виді конституції та її законів. Не чекайте від зрадників добра та змін на краще і воістину їх справа вже розкрита. Покваптесь з нами до встановлення держави як держави Посланця Аллаха ﷺ, Праведного Халіфату за методом пророцтва, яке підсилить народ цієї країни, буде охороняти їх недоторканість та майно, відродить багатства та відсіче руки колонізаторів та їх посібників. Не залишайтесь вдоволеними протезом (замість здорових кінцівок). Тільки на цьому шляху буває терпіння, підкорення та наближення до Аллаха. А терпіння уряду колоніалізму це ніщо інше як неуважність та омана.

إِنَّمَا كَانَ قَوْلَ الْمُؤْمِنِينَ إِذَا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ أَنْ يَقُولُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا وَأُوْلَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ

«Коли віруючих звуть до Аллаха та Його Посланця, щоб він розсудив їх, вони говорять: “Слухаємо та підкоряємось!”. Саме вони є тими, хто набув успіху” (24:51)

Хізб ут-Тахрір Туніс
22 Джумада аль-уля 1435 р.х.
23.03.2014 р.

 

Головне меню