Президент та прем'єр-міністр у Тунісі розпалюють ситуацію за один день

Туніс
Друкарня

- Перший відпускає на свободу звинувачуваного у справі з карикатурами на благородного Посланця ﷺ.

- А другий приймає міністра закордонних справ Америки Джона Керрі з його принизливим візитом.

Офіційний представник Аднан Мунассир проголосив учора, о середі 19 лютого 2014 р. по радіо Шамс   FM про президентську амністію для Джабер Меджрі, звинувачуваного у справі з карикатурами на Посланця Аллаха ﷺ. Мунассир сказав, що тимчасовий президент республіки Монсеф Марзукі іще декілька назад підписав рішення про амністію.

І у той же час прем'єр-міністр тимчасового уряду зустрічає держсекретаря США Джона Керрі у не проголошеному заздалегідь візиті за проханням Білого дому, тому що уряд не знав про дане відвідування аж до минулої п'ятниці.   

Було проголошено, що метою візиту було обговорити останні події у Лівії та ознайомитись з позицією уряду стосовно того, що відбувається там. А прихована мета пов'язана  з найбільш тонкими державними таємницями. А при даних конкретних обставинах будь-яка ситуація по безпеці у країні та зростаюча напруженість сприяють нинішньому президентству та уряду у розпалюванні почуттів мусульман. Так, перший випускає на волю видавця карикатур на Посланця Аллаха ﷺ по виключній та особливій амністії; а другий без сорому приймає міністра закордонних справ Америки для поглиблення з ним у внутрішні справи країни! І кожний знає, скільки на рахунку Америки перед усією Уммою...

Чи є ці дії та позиції із переваг нової конституції, яка на початку була сформульована в угоду Заходу, його цінностей, інтересів та політики?!    

Хіба ці безвідповідальні дії не є подобі  підливання масла у вогонь та поступового збільшення хаосу та кризи з метою утворення слушної платформи для тероризму та актів фізичних злочинів, де усім доведеться платити ціну за рахунок великого проекту звільнення, відродження та єдності!?    


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
№ 02/2014
Четвер, 20 Рабіъ ас-сані 1435 г.х.
20/02/2014

Головне меню