Після втечі тирана втік і його хазяїн, британський посол через задні двері

Туніс
Друкарня

Народ Керкенна разом із деякими членами парті Хізб ут-Тахрір в Тунісі зробив символічний протест на провокаційний візит посла Великобританії у супроводженні міністра промисловості на острів Керкенна у середу, 09.04.2014 року.

Мета візиту - подивитися на газові родовища, які з такими пільгами і полегшеннями грабує Британська фірма Петрофак, що в тому засумнівалися експерти, багато з них назвали це очевидним колоніальним договором. Це явно показує, яку увагу приділяє колонізатор для розграбування багатств шляхом його компаній, зокрема Петрофак і Брідж, які багатьом говорять, що вони володіють 95% газу в Тунісі.

Люди скандували і використовували проти колоніалізму і його слуг. Ось деякі з гасел:

- Хадіс Посланця Аллаха, мир йому і благословення Аллаха: «Люди є партнерами в трьох речах: воді, пасовиськах і вогні».
- "Не ласкаво просимо, о посол колоніальної Великобританії"
- "Наше багатство належить нам"
- "Яка ганьба, яка ганьба, після революції знову колоніалізм"

Посол Великобританії ні, і міністр Тунісу не змогли переконати народ Керкенна в законності і справедливості колоніальної Великобританії у відношенні багатств країни, у той час як народ Керкенна, Татуїн та інші живуть у бідності і пригнобленні.

Ані міністр, ані посол не змогли відволікти мусульман від хадісу Посланця Аллаха, мир йому і благословення Аллаха: «Люди є партнерами в трьох речах: воді, пасовиська і вогні».

Вимоги на цьому протесті не були про націоналізацію багатства, які знов будуть грабувати під цим прикриттям, поки люди не зрозуміють у чому справа, також вимогою не було повернення контрактів, які дають законність новому розграбуванню. Вони вимагали закон шаріату, в якому говориться, що ці багатства є громадською власністю і не дозволяється віддавати її до рук фізичних осіб, колоністів або інших осіб.

Це те, що змусило посла Великобританії швидко бігти через задні двері, уникаючи гніву народу, він втік через сільськогосподарське угіддя, і це було дуже схоже на втечу тирана 14 січня.

Ця сцена розкриває слабкість колоніалізму і здатності народу визволити країну і відновити свої багатства.
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
10 Джумада ас-сані 1435 р.х.
10/04/2014
№ 11/2014

 

 

Головне меню