Жителі Кайруана з радістю приймають заклик до Халіфату, як з радістю приймали Халіфат раніше

Туніс
Друкарня

Хізб ут-Тахрір організував у Тунісі інтерактивну зустріч на площі Шухад (бабу-ль-джаллядін) о середі, 09/04/2014, починаючи з десятої ранку до другої половини дня під назвою «доленосна проблема мусульман».

На зустрічі роздавались листівки на тему «найважливіше питання» та «ісламський Халіфат захисник мусульманських країн», також були бесіди про безпеку та її роль у захисті людей та країн.

Крапка діалогу та бесід знайшла велике схвалення та присутність з боку жителів Кайруана, були обговорення про ситуацію у країні, також розглядалось питання про награбовані багатства, з акцентом на необхідність не тільки виходу колоніаліста з його військами із наших країн, але необхідно відновити головування шаріату, ісламської культури та законодавства. Необхідно повернути владу шаріату, забравши його від цього колоніаліста, який діє у наших кранах за допомогою продажних правителів, тому необхідно зробити так, щоб цей колоніаліст не міг управляти шляхом вибору правителів у наших країнах. Ісламські країни та їх народи повинні жити на основі Ісламу та діяти для інтересів Умми та країни на основі доктрини нема бога, окрім Аллаха, і Мухаммад є посланцем Аллаха, і на основі того що іде із цієї доктрини, із управління, політики, економіки безпеки.
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
24 Джумада ас-сані 1435 г.х.
10/04/2014

Головне меню