Хіба діяльність Хізб ут-Тахрір щодо втілення в життя посланого Аллахом Ісламу є злочином?

Туніс
Друкарня

Поліція Тунісу протягом останніх тижнів проводить політично замовні арешти хлопців з Хізб ут-Тахрір.

Причиною арештів стали транспаранти з нагадуванням до жителів Тунісу про обов’язок встановлення Халіфату, покладений на них Аллахом так само, як і обов’язок дотримання законів намазу, посту і хаджу. У відповідь на ці нападки на адресу Хізб ут-Тахрір, його призову і його членів ми заявляємо наступне:

1. Заклик до створення держави Халіфат є обов’язком, який диктує Ісламський Шаріат, про що свідчать численні категоричні докази з Корану і Сунни.

2. Діяльність, яка спрямована на втілення Шаріату, не потребує дозволу або ліцензій від світської системи, заснованої на ідеї «відділення релігії від життя» і західної колонізації. Ця колонізація прагне розграбувати наші багатства, встановити контроль в нашій країні і здійснювати над нами правління системою, що заснована на західній культурі.

3. Уряд і поліція Тунісу продовжує виконувати брудні замовлення, які надходять до них з посольств колонізаторів. Міністр зі зв’язків з громадянським суспільством аль-Махді ібн Гарбія підписав угоду з британським послом про співпрацю в питанні щодо екстремізму. Всім відомо, що під екстремізмом Великобританія має на увазі Іслам і Халіфат.

4. Щодо незгоди з урядом, його конституцією і законами, то це також виправдано. І все тому, що їх конституція суперечить самій собі. У ній прописано, що релігією Тунісу є Іслам. Однак потім, суперечачи самій собі, конституція забороняє Іслам і криміналізує тих, хто працює над втіленням Ісламу! Що ж стосується республіканської системи Тунісу, то вона повністю суперечить Ісламу, що дає право мусульманам Тунісу відректися від неї. Адже Іслам і його закони – понад усе.

5. Нехай цей уряд і посольства, які стоять за ним, знають, що Хізб ут-Тахрір укорінився на цих землях ще до того, як зародилася ця держава, що не відбулася. Навіть найжорстокішим державам не вдалося зупинити Ісламську Умму на шляху відродження та звільнення від усіх форм залежності і колонізації. Як можна порівнювати цю корумповану владу і її міністрів, інструктованих колоніальними посольствами, з такою партією, як Хізб ут-Тахрір, що має міцну основу і високі моральні якості?!

O жителі Тунісу! О мусульмани!

Хіба Халіфат на території мусульман, заклик до правління згідно Ісламу в мусульманських країнах є злочином?!

Ви є народом, який Аллах удостоїв Ісламом. Ви – з Умми, яку Всевишній Аллах удостоїв бути кращою громадою, виведеною на благо людства. Благо полягає в утіленні Ісламу в державі Праведного Халіфату за методом пророцтва. Як ви можете дозволяти, щоб ваших дітей залучали до відповідальності за те, що вони закликають до втілення норм Ісламу в практиці? Як ви можете погоджуватися з колонізатором, який контролює правителів і укладає угоди з міністерствами щодо продовження свого панування над вами?!


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Тунісі
Середа, 8 Раджаба 1438 р.х.
05.04.2017 р.
№ 10 / 1438

Головне меню