Політичні переслідування — це ознаки скорого падіння

Туніс
Друкарня

Уряд Тунісу продовжує хизуватись досягненнями в області політичної свободи, але у той же час продовжує переслідувати носіїв ісламського заклику.

Так, 23 листопада 2017 року у черговий раз у суді першої інстанції міста Сільяна сталося судилище над членом Хізб ут-Тахрір Ахмадом аль-Файіді по звинуваченню у «порушенні громадської безпеки через поширення листовок» (звинувачення із архівів Бургіби та Бен Алі, колишніх президентів Тунісу).

Уряд Тунісу збентежився заявами Хізбут-Тахрір, проте навіть не намагається виконати мінімальні вимоги до організації гідного життя молоді. Уряд стверджує, що молодь — це майбутнє країни та єдине багатство, але й у той же час вона стає або жертвою позбавлень, зубожіння та злочинності, або жертвою повних небезпек пригод на «човнах смерті». Ось, наприклад, молодь прагне звернути увагу на свої основні права, відстоюючи їх у політичних діях на основі Ісламу.

Суд над молоддю за поширення прес-релізу такої укоріненої партії, як «Хізб ут-Тахрір», є ганьбою держави. Він показує жалюгідність тих, хто несе відповідальність за це і розкриває брехливість їх заяв про дотримання конституційних та правових норм, які вони самі ж вигадали. Це іще один доказ їх нездатності ідейно протистояти переконанням. Вони вдаються до поліцейської палці та судової системи у відчайдушній спробі заглушити голос правди та взяти ситуацію під свій контроль до того, як справа дійде до революції.

Ми у Хізб ут-Тахрір знаємо громадську думку — користь від перешкоджання ісламським політичним діям отримують лише колоніальні держави, ворожі до акиди Умми та її політичних спрямувань. Проте ці несправедливі дії з боку влади ніколи не вплинуть на нашу рішучість, не позбавлять нас нашого права і не завадять нам продовжити політичну роботу по заклику до відновлення ісламського образу життя, так що завершенням цього заклику буде утворення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Туніс
Четвер, 5 Рабиъ аль-авваль 1439 г.х.
23.11.2017 р.

Головне меню