Коли припиняться брехливі звинувачення у «тероризмі»?!

Туніс
Друкарня

Влада Тунісу продовжує усіма силами та засобами блокувати політичну діяльність та моніторити користувачів Інтернету.

Вони не соромляться використовувати звинувачення у тероризмі для своїх несправедливих арештів. Заарештовані передаються в антитерористичні центри, щоб тим самим залякати та зломити їх.

Сили «Національної гвардії» у штаті Сфакс заарештували трьох осіб із Гаріба. Усі троє затриманих належать до партії Хізб ут-Тахрір, двоє із них — вчителя у середній школі, третій — юрист. Усі у Гарібі знають їх, і вони були разом з ними на останніх мирних протестах, де люди вимагали від влади уважного та справедливого ставлення до свого народу. Три делегації, одна із яких була гарібською , зустрілись з муатамадом Гаріба та валієм Сфакса з приводу мети протесту. Їх арешт співпав з брехливою заявою ЗМІ: «Зупинити терористичний осередок у місті Гаріб!».

Ці несправедливі арешти та брехливі звинувачення з боку ЗМІ , які були організовані правлячою владою, свідчать про практику репресій влади та їх спроби обмежити політичну діяльність Хізб ут-Тахрір та кожного, хто викриває їх недбале та зневажливе ставлення до справ народу. Такою є влада у Тунісі, і ми не бачимо, щоб вона вживала серйозних заходів проти корупції та зниження економічних показників або покращувала послуги в області охорони здоров’я, освіти і не допускала росту цін. Але ми бачимо, як влада Тунісу намагається догодити Європі та МВФ, хоча вони — явні вороги цієї країни, вони колонізували та розграбували її багатства, а також нав’язали свою політику, яка слугує лише їх інтересам.

Політика замовчування, спаплюження фактів та брехливих звинувачень не зможе приховати зрадництва влади та її служіння колонізаторам, які викликали у країні політичну, економічну та соціальну катастрофу. Прислужникам Заходу ніколи не зломити щирих синів Умми у їх прагненні до зміненню порочної реальності. Боротьба влади проти Хізб ут-Тахрір зокрема, і щирих синів — в загалом, ніколи не відверне мусульман від шляху до встановлення Ісламської Держави, яку встановив сам Посланець Аллаха ﷺ. Адже Всевишній Аллах зобов’язав мусульман встановити цю державу так само, як зобов’язав їх до намазу. Халіфат — це єдина ідея, яка об’єднає Умму та виведе її із підкорення колонізатору та його порочній системі до світлу Ісламу та його справедливості.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
Середа, 18 Рабі аль-Авваль 1439р.х.
06.12.2017 р.
№ 04/ 1439

Головне меню