У сезон падіння ідолів тиранів Настав час для реальних змін з утворенням праведного Халіфату

Судан
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Після ганебної втечі тирана Зін аль-Абідін бен Алі з Тунісу о п´ятниці 14 січня 2011 року , починаючи з 25 січня 2011 року, події перекинулися на Єгипет, що переросли у стан всезагальної громадянської непокори до того, як деспот Мубарак – єгипетський фараон, був вимушений почати рахуватися з тим, що відбувалося під тиском мас людей 11  лютого о п´ятниці ввечері 2011 року та об´явити про свою відставку, передавши важелі правління у Єгипті до рук військової хунти. Повстання величезних мас людей у Тунісі та Єгипті,що призвело до скасування двох деспотичних режимів, є прямим доказом тому, що Умма все іще життєздатна. Тоді як невірний капіталістичний Захід, який сприяв цим режимам, вже встиг скинути Умму з рахунків, вважаючи що вона впала у клінічну смерть,що вона стала на кшталт ручної тваринки, особистою річчю правителів-агентів, які можуть передавати її у спадок своїм дітям!

 

Шановні мусульмани! крадії національного багатства, західні структури спецслужб завжди перебувають напоготові, або,намагаючись зміцнити свій вплив, або запровадити його. Народи піднялися з вимогою змінення втілюваної капіталістичної системи,яка призвела їх до зубожіння,бідності, голодомору,хворобам,невігластву, приниженню та образам,у пошуку справедливої системи,яка забезпечить нагальні потреби людей , надасть величі, забезпечить гідне життя усім тим,хто буде перебувати у її затишку. Хіба окрім системи Ісламу може бути щось інше?! Але ці крадії та грабіжники національних багатств  взяли під свій контроль інструмент ЗМІ, намагаючись прикрасити порочну капіталістичну систему в очах людей,нібито прагнучи змін – тоталітаризм змінивши на демократію! 


Шановні мусульмани!
ці ідоли-тирани геть усі підуть у нікуди. Так зробіть-но ваші багатства без доступу для них, недоторканими для крадіїв, чого можливо зробити,усвідомивши декілька фактів:

По-перше: Ви у змозі добитися зміни усіх ідолів-тиранів, які узурпували владу над вами. Влада належить Уммі, як про це проголошують шаріатські тексти. Саме ви повинні вибирати свого правителя за допомогою чесних та відкритих виборів, потім принести йому присягу  на Книзі Аллаха та Сунні Його Посланця (с.а.в) у якості халіфа мусульман. Згодом постійно слідкувати за його втіленням Ісламу і лише у всіх аспектах життя.

По-друге: капіталістичні система правління ,нема різниці у якому вигляді вона представлена, демократичному або тоталітарному, - є системою невір´я, недійсною згідно до Шаріату, бо вона походить не від Всевишнього Аллаха. Вона є гріховною, порочною та несправедливою системою. Досить того, що торкнулось нас протягом останніх десятиріч у тому, що ми стали найбіднішими людьми, не зважаючи на багатства нашої країни. Більше того, ми залишились пасти задніх порівняно з рештою націй, тому  ми повинні пам’ятати щодо пасток, які розставили для нас колонізатори,щоб примусити нас  тупцювати навколо двох речей, від яких неможливо позбутися , а саме – тоталітаризм та демократія (обидва боки однієї монети – капіталістичної системи правління). Через цю причину Америка та Ізраїль у своїх заявах вимагали змін у Єгипті у напрямку демократичного устрою, маючи пересторогу, що солдати Аллаха встановлять державу Халіфат у Єгипті. Невірні для нас хочуть демократії, а Всевишній Аллах від нас хоче дотримання істинної релігії. Всевишній Аллах каже:

أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ ۚ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ

«Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути кращими за рішення Аллаха для людей переконаних?» (5:50)

По-третє: Велика ісламська система правління не містить жодної статті з конституції західних країн, у той же час називаючись ісламською. Це ісламська конституція, усі статті якої взято з визнаних шаріатських  джерел та доказів – Коран, Сунна і те, на що вказали Къияс з шаріатським мотивуванням (іллятом) та Іджма сподвижників. Не вимагайте нічого іншого, окрім великої ісламської системи правління, за допомогою якої ви будете у змозі привести у порядок як цей світ, так і наступний. Всевишній Аллах каже:

أَلَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ

 «Невже про це не буде обізнаний Той, Хто створив, якщо Він – Проникливий (або Добрий),Обізнаний?»(67:14) 

По-четверте: Іслам зобов’язує вас відкинути усі зрадницькі угоди, які були підписані цими деспотами. Подібно до Кемп-Девідської угоди, Ніфаша, Осло та ін.. Ці угоди втілюють у собі інструмент втручання західних країн до наших внутрішніх справ.

Шановні мусульмани! Великий  Іслам не може існувати у житті без системи правління Праведного Халіфату, який викине невірну капіталістично-демократичну систему правління до смітника історії та переможе у власному домі. Праведний Халіфат за вуха притягне цих деспотів до відповіді перед своїм справедливим судом, щоб винести заслужений ними вирок. Лише за допомогою Праведного Халіфату може відбутись справжня зміна, якої бажає добитися Умма. Тоді заново зійде промінь сонця, наповнюючи Світ благом та справедливістю.

لِمِثْلِ هَٰذَا فَلْيَعْمَلِ الْعَامِلُونَ

 «Заради такого хай працюють роботяги!» (37:61)  


Хізб-ут-Тахрір                                .
Судан
11 Рабиъ аль-Авваль 1432р.х    
14 лютого2011г.

Головне меню